Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-3 lp

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Jeżeli dopiero co wbiłeś tą dywizję oraz nie wygrałeś w niej ani jednego meczu to nie prędko spadniesz przegrywając.
Musisz nabić jakieś LP w tej dywizji i dopiero wtedy możesz spaść.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Nowicjusz
Opublikowano

Jak wylazłeś z kolejki to masz -3 . Nie zlecisz , jak przegrasz gre to dostaniesz +3 tak żebyś miał lp na 0 .  ^_^

Opublikowano

To po prostu odebrało ci 6 LP.

Ja miałem 0 LP, wyszedłem z champion selectu, miałem -10LP. Wygrałem, dostałem +26 i mam 16 LP :)

Opublikowano

A opłaca się wychodzić z lobby jak już widzę, że się kłócą lub mają zajebisty pomysł aby każdy poszedł na topa?

Opublikowano

A opłaca się wychodzić z lobby jak już widzę, że się kłócą lub mają z*******y pomysł aby każdy poszedł na topa?

Nie bardzo, bo będziesz tracił coraz więcej LP z każdym wyjściem z champ selectu

Opublikowano

jak wygracz i dostaniesz 23lp za wygraną to bedziesz ich miał 20 wszystko w temacie. a -3 tracisz za dodge z q

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

A opłaca się wychodzić z lobby jak już widzę, że się kłócą lub mają z*******y pomysł aby każdy poszedł na topa?

pierwszy raz tak, ale drugi juz nie bardzo, zawsze lepiej -13 nice 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...