Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer EasyHC

dalnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#
#
#
#

#

Cześć od jakigoś tygodnia tworzę swój serwer E-HARD.

Duży drop brak komend silne moby i takie tam duperelki.

Gildie jak u skkf podbój gildi odnowa co jakiś czas.

Nowy generator mapy 100 kratkowe drzewa trochę                     zmieniona sawanna.

Generator Stona ,Rzucane TNT, CobbleX.

Autorskie pluginy: TimerTNT Blokuje TNT na dany czas.

Item-shop i jeszcze jakieś duperelki dopisze. 

I teraz pytanko co mógł bym jeszcze dodać ?

Gralibyście ? Ocena według tego dość chaotycznego                 opisu. Polecili byście znajomym ?

Liczę na szczerą odpowiedz.

Opublikowano

już znamy twoje autorskie pluginy (plagiaty)

ocena 0/10

niegrałbym

usunąłbym wszystko związane z serwerem

@antyblezur

nie chcemy kolejnego serwera pseudo hardcore

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

@TheHappiness jakie pluginy ja żadnego mojego pluginu nie udostępniłem tu na forum jeżeli chodzi  o tamten plugin wiele osób szuka cobblex i nie powiedziałem że jestem jego autorem poprostu autor mi się pomylił więc nie rozpowiadaj kłamstw.

Kolejne dziecko.

Opublikowano

Prosze cie jestes poprostu przeje... NA innym forum tak sie chwalisz jaki to zajebi...sty jestes w javie i piszesz autorskie gildie potem tutaj prosisz o gildie bo sam napisac nie umiesz... prosisz o pluginy potem je dekompilujesz zmieniasz autora i uwazasz sie za zajebistego programiste bo napisalem pluginy hehehehehe wow nie rob servera bo tylo na hajs lecisz cyt z forum innego "Jak napisze gildie to ich nie udostepnie... (cos tam plakales) i bede sprzedawal po 200-300zl... i potem dostales bana na handel..

@antywarn/antyblezur/antyadmin/antykidmod/anty wszystko

nie rob znow hc bo to juz nudne zrob cos nowego czego nie ma! Jak na razie 0/10 prezentacja zero pomysl zero

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Gildie z skkf, "autorskie pluginy" - nie zagrałbym. Typów HC jest cała masa, więc nie, nie zagram.

Opublikowano

@nervarien @dekros123 Chyba nie przeczytaliście mojego postu dokładnie easyhc nie chardcore to co innego.

@dekros123 Ty jesteś prawdziwym debilem spamujesz pod moimi komentami jak idiota zamiast odpowiedzieć jak normalny człowiek. no tylko nie wspominajmy że każdy opierdzielał kiedyś kod żeby się uczyć mam plugin na gildie jak z skkf tylko nie miałem sojuszów wrogów etc. TheFallingCokkie ojebał kod gildi hestera'q powiedział że to jego autorskie w 100% pseudo technik który jedzie tylko na skryptach tak jak ty. Arturek i inne osobistości z bukkit.pl opierdzielają kod z xcrGuilds ja nie wstawiam pluginów w których zmienie nazwe packag'a i powiem że to moje pierdolnij się w głowę więc tym komentem obraziłeś większość osób forum bukkit'a dziękuje możesz zgłaszać :D

To nie jest  prezentacja gimbie że oceniasz.

Opublikowano

@nervarien @dekros123 Chyba nie przeczytaliście mojego postu dokładnie easyhc nie chardcore to co innego.

@dekros123 Ty jesteś prawdziwym debilem spamujesz pod moimi komentami jak idiota zamiast odpowiedzieć jak normalny człowiek. no tylko nie wspominajmy że każdy opierdzielał kiedyś kod żeby się uczyć mam plugin na gildie jak z skkf tylko nie miałem sojuszów wrogów etc. TheFallingCokkie ojebał kod gildi hestera'q powiedział że to jego autorskie w 100% pseudo technik który jedzie tylko na skryptach tak jak ty. Arturek i inne osobistości z bukkit.pl opierdzielają kod z xcrGuilds ja nie wstawiam pluginów w których zmienie nazwe packag'a i powiem że to moje pierdolnij się w głowę więc tym komentem obraziłeś większość osób forum bukkit'a dziękuje możesz zgłaszać :D

To nie jest  prezentacja gimbie że oceniasz.

Jak tak czytam te twoje posty to az mi sie Ciebie szkoda robi :G.

A co do serwera ... Nie wypali : > , patrzac na twoja ortografie i twoje "autorskie pluginy" np Taki cobblex e3eusa czy jak on tam ma: > Sciagnales go sobie po czym wrzuciles na to forum i podpisales sie pod nim  : <.

Opublikowano

poruwnywalnie?

wkużanie

chejt

chobby?

daje okejke

twój nick wskazuje, że masz max 12 lat :F

i ten avatar, jakiegoś pedała z aska 

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

@rafszy122 a tu osobnik o iq nieporuwnywalnie niskim ten plugin nie jest mój poprostu mam 2 takie  i nie ten wrzuciłem. Kiedy autor poprosił mnie o usunięcie tak też zrobiłem.

Naprawde mi Ciebie szkoda :G nieporuwnywalnie A skoro juz przyznales ze nie jest twoj to dlaczego sie pod nim podpisujesz ? : >

Opublikowano

@rafszy122 jaki debul <facepalm> kurde napisałem kto był autorem tego 2 pluginu idioto kamilkime tak czy nje tak czy nje no tak wrzuciłem nie ten plugin k***a po co ta gadka ale zawsze znajdzie się ktoś kto wejdzie na minutę nie przeczyta postu zwłaszcza że wyglądał mniej więcej tak

Plugin na cobblex

Autor: nick jest wyżej dla debili którzy nie czytają całego posta.

Tak to wyglądało nie powiedziałem że jestem autorem ani że nawet k***a 1 nawiasu w nim nie wstawiłem potem się okazało że dałem nie ten plugin koniec pierdzielenia.

Opublikowano

Nie chciałbym easyhc i nie mów że easyhc a "CHARDCORE" (poprawna forma to hardcore więc z taką ortografią nawet nie zaczynaj robić serwera bo już widzę komunikaty "mósisz pozjadaci gunwo na patykó" )  to co innego bo to jest jedno i to samo tylko że ten pierwszy ma pierdyliard procent dropu wszystkiego ze stone. Pomysł niczym się nie wyróżnia. Nawet jak zaprzeczysz i powiesz że jednak Twoim zdaniem easyhc to nie hardcore to i tak easyhc też jest mnóstwo. Nie wydawaj pieniędzy, bo to pieniądze wyrzucone w błoto ( a nie małe bo dobra maszyna dużo kosztuje).

Opublikowano

Dobra jak widzę na tym forum siedzą sami debile którym nie chce się czytać zamiast uczyć się tej ortografi w********a# do biblioteki czytać książki a nie takie słabe statystyki  może i orto to nie jest moja mocna strona ale poco mam zaśmiecać mój umysł jakimś gównem które i tak ma być usunięte. Chcę zobaczyć jak będziecie żyć bez ortografi nie można chejtować no k***a jak będziecie żyć JAK PREMIERZE TUSK ONI PRZEŻYJĄ MATKO BOSKA K***a kogo to interesuje. A teraz co do twojej "Mądrzejszczej Części Posta" 

Nowy biom sawanny gigantyczne lasy pluginy i tryb gry po to napisałem ten post k***a co dodać co mogę dodać nie wiem na mapie mają się spawnować super mocne withery/smoki.

Człowieku odpowiedz na pytanie a nie przeczytasz i masz bulwdupska [Jak ja :D]

@zupkarosyjska Przeczytałeś cały komentarz szacun.

Nie Macie Żadnego Pomysłu Nie Bulwdupujcie Jak Rafszy122

Czy Dekros Podajcie Propozycje Jak Nie To Zapomnijcie O                 Temacie.

Opublikowano

Nie zagrałbym, ponieważ admin nie ogarnia... tak sądzę, po jednym z postów:

Dobra jak widzę na tym forum siedzą sami debile którym nie chce się czytać zamiast uczyć się tej ortografi w********a# do biblioteki czytać książki a nie takie słabe statystyki  może i orto to nie jest moja mocna strona ale poco mam zaśmiecać mój umysł jakimś gównem które i tak ma być usunięte. Chcę zobaczyć jak będziecie żyć bez ortografi nie można chejtować no k***a jak będziecie żyć JAK PREMIERZE TUSK ONI PRZEŻYJĄ MATKO BOSKA K***a kogo to interesuje. A teraz co do twojej "Mądrzejszczej Części Posta" 

Nowy biom sawanny gigantyczne lasy pluginy i tryb gry po to napisałem ten post k***a co dodać co mogę dodać nie wiem na mapie mają się spawnować super mocne withery/smoki.

Człowieku odpowiedz na pytanie a nie przeczytasz i masz bulwdupska [Jak ja :D]

@zupkarosyjska Przeczytałeś cały komentarz szacun.

Nie Macie Żadnego Pomysłu Nie Bulwdupujcie Jak Rafszy122

Czy Dekros Podajcie Propozycje Jak Nie To Zapomnijcie O                 Temacie.

sygnatura.png

Opublikowano

Jasne pseudo programista moze nie jest tam dobry jak east czy tam bukkitsmerf ale przynajmiej je tworze projektow i ich nie koncze lub tak jak ty robie super gildie a zapierdalasz kod od innych nigdy K***a w zyciu nie zajebalem kodu

Czy dekompilowalem zeby sie nauczyc. Takie dziecko jak ty pewnie dekompilacje i przepisywanie pluginu nazywa Nauka...

I to chyba ty jestes gimbusem nie ja...

Napisalem chyba bo nie wiem czy wgl w gimbazie byles..

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Nie zagrałbym, ponieważ admin nie ogarnia... tak sądzę, po jednym z postów:

Tak ??? Wkurw.... mnie ludzie tacy jak panśtwo na początku a ty przez komentarz ktury napisałem żeby pokazać im że orto nie jest najważniejsza no tak w eclipsie napewno ją wykożystam.

Nie ocenia się kogoś po jego ortografi bo większość osób ma to w d***e skączcie gimnazjum potem liceum albo po gimnazjum skączcie naukę to zobaczymy jak będziecie disować. Za kilka lat nie będzie tej ortografi i co zrobicie nic tacy kanapowi patryoci.

Takie osoby powinny być banowane permanentnie albo zostancie moderatorem i poprawiajcie posty nie mam nic przeciwko.

Co do tematu nie ma sensu nabije kilka postów i zrobię reklamę bo z takimi debilami jak panowie tam gdzieś powyżej nie ma co dyskutować oczywiście już bez błędów żeby kolejni idioci nie mieli buluwdupska.

Jasne pseudo programista moze nie jest tam dobry jak east czy tam bukkitsmerf ale przynajmiej je tworze projektow i ich nie koncze lub tak jak ty robie super gildie a zapierdalasz kod od innych nigdy K***a w zyciu nie zajebalem kodu

Czy dekompilowalem zeby sie nauczyc. Takie dziecko jak ty pewnie dekompilacje i przepisywanie pluginu nazywa Nauka...

I to chyba ty jestes gimbusem nie ja...

Napisalem chyba bo nie wiem czy wgl w gimbazie byles..

Ty siedz cicho nie dekompilowałeś nic bo tylko w skrypcie umiesz pisać pseudo programista

Widać że jesteś gimbusem po twoim buluwdupska.

############ Temat Do Zamknięcia ###########

Opublikowano

To ty masz bol dupy jak piszesz tak jakbys sie mial zaraz udusic...

jasne gimbaza nazywasz osobe starsza od ciebie pewnie z lat to twoja matematyka jest na poziomie małpy lub psa...

Dla twojej wiadomosci skryptow nie pisze fakt nie umie.. ale lepiej pisze pl od ciebie:-)

od takiego zera to kasdy lepiej pisze

Jak jestes taki dorosly zapraszam na ts3 zobaczymy jak bedziesz sie plul i piszczal do mikrofonu

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@dekros123 Pseudo Programista podaj TS3 Jutro wbiję akurat przychodzi mikrofon nowy :D

Kurde jaki z ciebie Hipokryta mówisz mi o ortografi a już widzę mamusia spać poszła nie ma kto ci błędów poprawić Chchecheszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...