Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagroda za refy, o co tutaj kaman? Dafaq Riot...

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dnia 15 Sierpnia odebrałęm nagrodę za 25 refów, powinienem dostać około 8 tyś IP, 975 rp, strone na runy, skórkę ww oraz odznakę na forum, z tych wszystkich nagród dostałem jakieś 3-4k ip oraz skórkę do ww reszty nagród nie dostałem aż do tej pory, podobno trzeba wejść w sklep, wiec wszedłęm w sklep noi nic... pisałęm do riotu dnia 17 i do tej pory nie odpisali, ponadto napisałęm 3x takie wiadomości i nadal nic, miał ktoś z was podobny problem?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Kupiłeś 25 reffów czy sam robiłeś ? . Jeśli kupiłeś to mogli zrobić 15 refów a potem 10 lub inaczej i kolejne nagrody dostaniesz później . Czas otrzymania nagród to max 72H

Opublikowano

Kupiłeś 25 reffów czy sam robiłeś ? . Jeśli kupiłeś to mogli zrobić 15 refów a potem 10 lub inaczej i kolejne nagrody dostaniesz później . Czas otrzymania nagród to max 72H

najpierw kupiłem 10, ale już wcześniej 10 miałęm wykożystane to kupilem 5, co to nagród za 5lv tak już to zrobiłem. Myślę, że czekam już powyżej 72h. Wydaje mi się, ze ja to nawet odebrałem dnia 13 Sierpnia.

72aa696e2a3955ecgen.png

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Witam, dnia 15 Sierpnia odebrałęm nagrodę za 25 refów, powinienem dostać około 8 tyś IP, 975 rp, strone na runy, skórkę ww oraz odznakę na forum, z tych wszystkich nagród dostałem jakieś 3-4k ip oraz skórkę do ww reszty nagród nie dostałem aż do tej pory, podobno trzeba wejść w sklep, wiec wszedłęm w sklep noi nic... pisałęm do riotu dnia 17 i do tej pory nie odpisali, ponadto napisałęm 3x takie wiadomości i nadal nic, miał ktoś z was podobny problem?

Zależy ile kupiłeś 5lvl i 10lvl ,jak tak to nie wiem.

Opublikowano

Zależy ile kupiłeś 5lvl i 10lvl ,jak tak to nie wiem.

Boże, widzisz i nie grzmisz...

Opublikowano

Czekać. Jak po 72h nie będzie to napisz do supportu że nie dostałeś..... a potem to albo odpiszą i zaradzą, albo pomyślą "pierdol się" i oleją. To RITO ziomuś, tu wszystko zjebane.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...