Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer za 1650zl

bartus123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zwiększyć detale o np. cienie i będzie git. Nie wiem po co chcesz mieć stałę 120 skoro od 40 jest już bardzo płynna gra.

Opublikowano

Po pierwsze nie kupuj na morele bo to najgorszy sklep internetowy. Kup na techplanet. Na tej karcie graficznej gra będzie chodzić na full detalach (ja mam GTX 750Ti Windforce 2GB 128bit i chodzi mi cs na Ultra + Antialiasingi x16 i mam 200 fps w górę). Ale nie kupuj tego procesora bo Intel Pentium to syf. Kup sobie Intel Core i3. I kup tańszą obudowę jeżeli chcesz zaoszczędzić, montaż w techplanet to 1zł a w morele to 66... na samej obudowie + montażu zaoszczędzisz 100zł, które możesz dołożyc do lepszego procesora.

e; kup procesor intel core i3, który ma minimum 6mb cache

Opublikowano

wysylka jest gratis i monteż za 1 zl wiec tylko liczy ze 66 zl bp trzeba kod wpisac

morela mi sie wydaje najtansza procesor jest droszy na tym twoim o 20 zl tak sam z plyta glowna a reszte nie patrzylem bo nie kupie tam bo drogo ;[

Opublikowano

To bądź centusiem, nie wydaj tych dodatkowych 20złoty. Zapewniam Cię, że jak Ci się zepsuje coś w kompie zakupionym w Morele to Ci będą robić problemy z gwarancji nawet jak oddasz w terminie. Ten sklep ma w d***e klienta, więc jesli dla Ciebie ważniejsze są pieniądze od jakości to kupuj w morele. Sam dopiero kupowałem nowego kompa w Techplanet i jestem zadowolony, szybko złożony komp, szybka komunikacja z serwisem poprzez email i telefon. Ale jak tam sobie chcesz, ja Ci tylko doradzam.

Opublikowano

Zresztą.. twój komputer, nie ja będę miał problemy później :)

PS: Jak Ci ktoś wcisnął jakiś kiczowaty zestaw na morele warty 1800, gdzie na każdej innej stronie kupisz lepsze komponenty taniej to powodzenia. Ktoś chyba Ci go na siłe wciskał, ten dysk i zasilacz to jakieś noname firmy. Weź sobie kup zasilacz Antec albo Chieftec, a dysk Seagate. Jak się nie znasz na tym to chociaż posłuchaj ludzi, którzy trochę mają pojęcie i próbują Ci dobrze doradzić :)

e; jak już Ci tak zależy na zaoszczędzenie to obudowę sobie weź Zalman ZM-T1 Plus. To samo co Z3, a różnica 50zł :)

Poza tym nie ma czegoś takiego jak przepłacic za dobry komputer. To ty przepłacasz kupując taki zestaw jak podałeś wyżej, gdyż parę komponentów jest gorsze niż ich tańsze odpowiedniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...