Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odrzutowce

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od dłuższego czasu poszukuję jakiegoś fajnego symulatora odrzutowca, bądź gierki w której można takowym odrzutowcem polatać.

Opublikowano

Na androidzie jest jedna fajna gra (grałem kiedyś) niestety nie pamiętam jak się nazywała :( ale jak poszukasz pod "Planes" "Simulator" Myślę że w końcu znajdziesz (ona jest płatna) ale też i jest darmowa ;) grafikę też ma ładną :D wiele misji, odrzutowców itd...

Opublikowano

BF3 i symulator xD

O jakie odrzutowce chodzi?

Współczesne. 

World of Warplanes? :D Może to dać pod symulator bo cała gra polega na lataniu. Ew. Jets of War.

Odpada.

War Thunder.

W GTA San Andreas zawsze uwielbiałem latać odrzutowcem ^.^.

WT odpada. 

Opublikowano

Z*******e mu symulatory podajecie ... Microsoft Flight Simulator X - typowy symulator.

Ale i tak polatać sobie w BF3 jest najlepiej ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ale wojskowe?

Tak.

Z*******e mu symulatory podajecie ... Microsoft Flight Simulator X - typowy symulator.

Ale i tak polatać sobie w BF3 jest najlepiej ;)

MFSX, właśnie. Szukam czegoś podobnego do tego symulatora. 

Opublikowano

Szczerze polecam serię Ace Combat. Jeśli nie masz PS2/3 to część Assault Horizon. Legendarna już gra, trzyma klasę. Świetna fabuła, masa realnych jak i fikcyjnych mysliwcow, helikoptery, bombowce, a to w doskonałej oprawie graficznej :)

Grało się w to w dzieciństwie, do tej pory z chęcią się wraca :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Szczerze polecam serię Ace Combat. Jeśli nie masz PS2/3 to część Assault Horizon. Legendarna już gra, trzyma klasę. Świetna fabuła, masa realnych jak i fikcyjnych mysliwcow, helikoptery, bombowce, a to w doskonałej oprawie graficznej :)

Grało się w to w dzieciństwie, do tej pory z chęcią się wraca :)

Co do Ace Combat strzał w dychę, chętnie wrócę do tej gry :3 

nurtuje mnie w niej jedynie sterowanie, które jest z deczka dziwne... może się już odzwyczaiłem 

czekam na dalsze propozycje. 

Opublikowano

Co do Ace Combat strzał w dychę, chętnie wrócę do tej gry :3

nurtuje mnie w niej jedynie sterowanie, które jest z deczka dziwne... może się już odzwyczaiłem

czekam na dalsze propozycje.

Pewno się odzwyczaiłeś, sterowanie w ac jest bardzo przyjemne (mowie o padzie, na klawiaturze to masakra). Chodź w sumie jak kto woli ;x

Podobno fajne jest też Tom Clancy's H.A.W.X i H.A.W.X 2,jednak wg mnie AC better.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pewno się odzwyczaiłeś, sterowanie w ac jest bardzo przyjemne (mowie o padzie, na klawiaturze to masakra). Chodź w sumie jak kto woli ;x

Podobno fajne jest też Tom Clancy's H.A.W.X i H.A.W.X 2,jednak wg mnie AC better.

Tom clancy's hawx to według mnie porażka ;p  do realności daleko, a sama gra przyjemności mi nie sprawiała ;) 

Opublikowano

Flightgear jeden z najlepszych symulatorów jakie istnieją. Niestety bardzo zaawansowany i dość trudno go opanować. ;) Jest nawet możliwość pobrania mapy całego świata wraz ze wszystkimi dostępnymi lotniskami na świecie, ale taka przyjemność waży 90gb :P

Opublikowano

Flightgear jeden z najlepszych symulatorów jakie istnieją. Niestety bardzo zaawansowany i dość trudno go opanować. ;) Jest nawet możliwość pobrania mapy całego świata wraz ze wszystkimi dostępnymi lotniskami na świecie, ale taka przyjemność waży 90gb :P

O Boże xD 90 GB to 1/3 mojego miejsca, odpada :D 

Czekam na dalsze propozycje 

Opublikowano

O Boże xD 90 GB to 1/3 mojego miejsca, odpada :D

Czekam na dalsze propozycje 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. :D Sama gra waży 1gb jest od razu z domyślną mapą. Natomiast jeśli chcesz mieć kompletną mapę którą i tak nigdy nie wylatasz trzeba ją pobrać osobno. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...