Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slow Motion Bug

Matizo1616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

po odpaleniu dzis rano lola mam w grze bug, który sprawia ze postać porusza sie powoli i co kilka sekund przeskakuje o kilka "metrów" w kieunku ruchu.

Próbowałem naprawy clienta, ping i fps są na normalnym poziomie, nic nie korzysta z internetu w trakcie gry.

Wie ktoś co może pomóc?

Z góry dzięki, pozdro

Opublikowano

Re'install Panda Media Booster i powinno być wszystko okej to samo miałem i zadziałało.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Wszystko ok tylko po usunieciu nie moge tego PMB zainstalować, bo pobieranie na ich stronie nie działa, ma ktoś inne źródło?

@Edit Wystarczyło ściagnąć instalke lola jeszcze raz, zaraz dam znac czy juz dziala dobrze

@Edit2 Niestety nie pomogło dalej to samo

Opublikowano

Jakoś wcześniej nie miałem tego problemu, nawet na tym samym komputerze, mimo to sprawdze (chociaż wątpie że to coś zmieni), jak tylko skoncze sciaganie clienta.

Opublikowano

Cóż ponowne ściagniecie i zainstalowanie lol nie pomogło, macie jeszcze jakieś pomysły?

@Edit Naprawiłem, co ciekawe wystarczyło tylko p o n o w n i e   u r u c h o m i c    k o m p u t e r <facepalm>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...