Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poziom trudnosci

ziomulec99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

robie sobie kampanie bo można dostać bronie i ustawiłem sobie poziom trudności normalmy

na nastepny dzień czyli dzisiaj odpalam i jest trudny i nie moge tego nigdzie zmienic -.----

co to jest?

Opublikowano

Raczej chyba nie zmiesz, bo z tego co wiem po ukończenia kampani w BF3 można przechodzić misje z żądanym poziomem trudności. Raz Ci to się zdarzyło czy kilka?

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Dokładnie to było tak, że wczoraj pierwszy raz odpaliłem kampanie i była już jakaś misja z poziomem trudnym a wcześniej tylko grałem multi i 1 coopa więc wybrałem od nowa kampanie i poziom normalny. Przeszedłem do misji polowanie i skończyłem. Dzisiaj wchodze a tu misja przed polowaniem na poziomie trudnym i się zmienić nigdzie tego nie da i teraz robie polowanie na trudnym ;/

Nie,żeby mi to przeszkadzało tak bardzo ale co się stało, że się samo zmieniło i nie da się zmienić

Opublikowano

tak od środka mi się włączyła

mam takie pytanka wgl.

czy jak przejde juz kampanie a np bede musiał zrobic formata to jak po formacie zainstaluje bfa i zaloguje sie na konto to będę ją przechodził od początku czy zostanie to zapisane? i czy tyczy sie to też dodatków?

i czy zobienie całej kampani daje jakieś bronie na multi?

Opublikowano

Jeśli masz zapisy w chmurze to chyba nic nie stracisz.

Kampanie? To w BF4. W BF3 nic nie odblokowujesz w kampani, ale w COOPie już tak.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

To błąd gry. Nie jest możliwe, żeby samo ci poziom trudności się zmienił. Możesz się przyłożyć do gry. Oryginał masz? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Tak, rozdawany na originie na darmo :)

czyli jak zformatuje kompa ale będzie to zapisane w chmurze to cała kampania będzie zaliczona? :D i jak zapisać na tej "chmurze"?

Opublikowano

Witaj :)

Wejdź w Origin -> Moje gry -> kliknij "Battlefield3" a następnie na " " -> zakładka "chmura" -> "Włącz przechowywanie w chmurze dla wszystkich gier"

lub

Na górze w Originie masz zakładkę "Origin" -> "Ustawienia aplikacji" -> "Chmura" -> "Włącz przechowywanie w chmurze dla wszystkich gier"

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...