Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak myslisz ?.. czy postać robi coś czego normalnie sie nie da ? skacze majac cd skilli ? wali ulta przez pół mapy ? a może puszcza Q w martwego przeciwnika ?

Opublikowano

Siemka mam pytanie, czy za skrypty do katariny można dostać bana? Bo słyszałem, ze nie bo nie ma exploitów ale wole się upewnić.

bez exploitów ( jeśli robisz, to i tak ktoś Ci musi udowodnić ) nie masz szans na bana. koreański refleks i tyle, a jak ktoś Ci coś pisze - olej to

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Hej mam pytanie nie chce zakładać nowego tematu moge jakos wylaczyc w skrypcie sinister blade cos takiego ze nie wciskam spacji a kata sama mi ultuje albo skacze i kij wie co robi? Na dodatek jak wciskam harass i chcę uciec to ona mi ultuje i jej przerywam ulta...

Takie piękne coś mi się czasem wyświetla btw

kgqrys.jpg

Opublikowano

W skrypcie Katarina The Sinser Blade jest coś takiego, że jak masz odpalone auto farmienie z Q to rzuca Q z pleców. ^_^

Opublikowano

Hej mam pytanie nie chce zakładać nowego tematu moge jakos wylaczyc w skrypcie sinister blade cos takiego ze nie wciskam spacji a kata sama mi ultuje albo skacze i kij wie co robi? Na dodatek jak wciskam harass i chcę uciec to ona mi ultuje i jej przerywam ulta...

Takie piękne coś mi się czasem wyświetla btw

395781408574198659660.jpg

to jest auto ks.. wyłącz opcje auto ks to nie będzie tego robić, a pozatym ten skrypt jest c*****y, wbudowany w bolu ma lepsze combo + pobierasz Ajumper i jestes unkillable

Opublikowano

Kata to taka postac ze ma prawo skakc jak by przed chwila zajebala wiadro mefedronu, zawsze mozesz powiedziec ze walisz glowa w klawiature i samo wychodzi. Jednyny exploit jaki znam to ze rzuca nozyk zza plecow dziwnie to wyglada fakt ale oprocz tego to seems legit  :D

Opublikowano

Kata to taka postac ze ma prawo skakc jak by przed chwila zajebala wiadro mefedronu, zawsze mozesz powiedziec ze walisz glowa w klawiature i samo wychodzi. Jednyny exploit jaki znam to ze rzuca nozyk zza plecow dziwnie to wyglada fakt ale oprocz tego to seems legit  :D

dlatego nie wierze, że za to bany ludzie dostali ;)

na jakiej podstawie mieliby banować? za szybkie combo? oh straszne, 40% katarin jakie widze robią triple, quadre, pente tak szybko, że nawet nie jestem w stanie zauważyć kiedy na mnie skoczy. 

nagrania kolegów? ( spoko koledzy :D ) co one dadzą skoro nie ma exploitów? a reporty? myślicie, że ktoś je czyta? :O

Ps. pomylily mi sie tematy bo w podobnym plakali, ze bany dostali za reporty i nagrania kolegow xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@night

Sinister blade ma o wiele szybsze combo i zajebiaszczy wardjump. 

Katarina combo robi triple w kilka sekund a sinisterem zrobilem quadre w sekunde.

przyznam auto ks ma fajny i wardjump lepszy od innych ale kiedy odpale opcje auto ks czesto przerywa ulta aby dobić fraga a gdy go wyłącze to przeciwnicy uciekaja mi z ulta a ja nadal sie kręce żeby zabić tych którzy są obok mnie zamiast ubić tamtych dostać kolejne ulti i zabić reszte.

Opublikowano

Blinker ja pobrałem to http://botoflegends.com/forum/topic/20942-application-automatic-library-synchronization-allways-up-to-date-required-libraries

, wlaczylem od nowa bola, wgrałem na nowo skrypt i zaczelo dzialac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...