Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na każdą linie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero zaczynam z bolem, mam do Was prośbę. Ułóżcie mi najlepsze skrypty na każdą linie, oprócz supporta. Mam bola vip, tylko bez exploitów. Potrzebuję tego do carrowania plat 5 ;/. Także, proszę o najlepsze skrypty na: topa, mida, adc i jungle. Będą plusy.

Opublikowano

Na mida polecam Akali WomboCombo ( jest fajna ostatnio pente zrobilbym nia , niestety tyko quadre zrobilem , ale w sumie to w platynie 5 takze powinna sie sprawdzic ) , na jungle Lee Sin ale bez zadnych skryptow takich ja LeeSin OP czy Master of Insec bo to jest jedno wielkie gowno :) najlepszy na Lee sina WardJumpe i AutoSmite gram tym przez i dzien i spokojnie inseci robisz i nawet barony sillujesz przeciwnikowi , Jeszcze jest dobra Elise Wombo Combo calkiem spoko trafia z kokonu (prawie zawsze no chyba ze taka tristana podskoczy albo ktos ma bola to nie trafisz ;P ) , na topa Beasty Riven tak mi sie wydaje ze chyba nia najlepiej grac . Na adc shadow vayne + SAC:Reborn ( jakos tak nie znam za bardzo tej nazwy bo nie uzywam tego , bo wole sam farmic :) ) , a na supporta Blitz od mehaio i thresh to w sumie nie wiem jak sie nazywa ten skrypt najlepiej sicagnij paczke dla vipow od MPC i tam bedziesz mial jakies 4 skrypty do thresha ( hucki zajebiscie wchodza ino czasami z E zle odpycha bo zamiast do siebie to na odwrot ) . Na mida jeszcze jest spoko kata ktora jest w wbudowanym bolem . Na pewno Cassio tez jest dobra ale ja mam z nia problem bo jak ja wlaczam to mam 1 fps i grac nie moge i moj antyiwirus warjuje . Syndra tez jest dobra ( wombo combo i beasty ) ja osobiscie czesto lubie grac jeszcze zedem ( BioZed) jest calkiem spoko i najlepsze jest to ze kiedy robisz combo to ze wszystkich skilli trafie i robisz maksywalny dmg jaki mozesz zrobic , a nie czesto jest tak ze nie trafisz z Q i jestes w d***e .

Opublikowano

Próbowałem grać z tym shadow vayne i SAC, ale to było jakieś revamped czy jakoś tak. Nie ogarniam tego, gdy miałem zainstalowane shadow vayne to ona nic nie robiła, nie ma farmy nic, tylko SAC miało jakieś skrypty. Wytłumaczyłby mi to ktoś?

Opublikowano

Ja na tym gralem tylko jakies 4 -3 razy i calkiem spoko bylo . A masz paczke od MPC dla vipow ?

Mam znajomego ktory gra na L# i zajebiscie gra  vayne .

Opublikowano

Ja na tym gralem tylko jakies 4 -3 razy i calkiem spoko bylo . A masz paczke od MPC dla vipow ?

Mam znajomego ktory gra na L# i zajebiscie gra  vayne .

Gdzie można dostać tą paczkę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...