Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee na l#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKOnidale.

czy jest dobra? zależy :)

najnowszej wersji (z kilku godzin) nie testowałem jednak stara wersja miała swoje + jak i -

trafiała dzidy bardzo dobrze ... więc ap nidalka można powiedzieć iz powróciła

minus? nie dało się wyłączyć harassu (to znaczy że cały czas rzucała dzide). może i ma to + jednak mana się kończy tak szybko, że praktycznie na 3 lvl heala użyć nie możesz.

imo polecam, dzidy są wspaniałe ;) myślę że nowa wersja (o ile została polepszona zdolność harassu) może równać się z beasty nidale od QQQ do BoLa ;)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

SKOnidale.

czy jest dobra? zależy :)

najnowszej wersji (z kilku godzin) nie testowałem jednak stara wersja miała swoje + jak i -

trafiała dzidy bardzo dobrze ... więc ap nidalka można powiedzieć iz powróciła

minus? nie dało się wyłączyć harassu (to znaczy że cały czas rzucała dzide). może i ma to + jednak mana się kończy tak szybko, że praktycznie na 3 lvl heala użyć nie możesz.

imo polecam, dzidy są wspaniałe ;) myślę że nowa wersja (o ile została polepszona zdolność harassu) może równać się z beasty nidale od QQQ do BoLa ;)

Dziękuje, do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...