Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freedom - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem.

W grze(gra offline) wybieram kupno waluty premium i następuje wtedy ładowanie do google play, ale nie może się władować, ponieważ po 1 lub 2 sekundach wyskakuje BRAK POŁĄCZENIA, lub PRZEKROCZONO LIMIT OCZEKIWANIA. Wiecie jak to naprawić? Mój tel. to Samsung galaxy mini.

Opublikowano

Uruchom grę przez Freedom, bo jeśli tego nie zrobisz, program nie połączy się z emulatorem GW, co uniemożliwi zakup. Aby przestać korzystać z programu wybierz "stop".

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zrobiłem jak mówiłeś i nic. Wcześniej zaczynało się ładować, a teraz(jeszcze w grze) pojawia się komunikat:

YOUR PURCHASE COULD NOT BE PERFORMED SUCCESSFULLY. YOUR ACCOUNT HAS NOT BEEN DEBITED.

I nie za bardzo go razumiem(nie jestem najlepszy z ang.), bo tam pisze ...TWOJE KONTO NIE ZOSTAŁO OBCIĄŻONE.

I co teraz...?

Opublikowano

Zrobiłem jak mówiłeś i nic. Wcześniej zaczynało się ładować, a teraz(jeszcze w grze) pojawia się komunikat:

YOUR PURCHASE COULD NOT BE PERFORMED SUCCESSFULLY. YOUR ACCOUNT HAS NOT BEEN DEBITED.

I nie za bardzo go razumiem(nie jestem najlepszy z ang.), bo tam pisze ...TWOJE KONTO NIE ZOSTAŁO OBCIĄŻONE.

I co teraz...?

Ja Ci mogę to przetłumaczyć bo nwm dlaczego nie chce ci to działać.

"Twój zakup nie może być przeprowadzony pomyślnie. Twoje konto nie zostało zasilone" Jakoś tak.

Opublikowano

W ustawieniach zaznacz offline license verification i disable play store updates, restart i mozesz probowac. Jesli dalej nie bedziesz mogl zakupic czegos - niestety, gra ma zabezpieczenia weryfikacyjne na serwerach google i nie kupisz w tej grze niczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...