Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banicja?

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj gralem na L# ( league sharp ) na skrypcie do xeratha, no i byl on idealny wszystko trafial itd, i jakas cebula hehe na czacie napisala, ze ma filmik i do rito wysyla, ale czy moge dostac banicje za to ze uzywalem zwyklego combo? Bo exploitow tam nie ma. 

Opublikowano

Nie dostaniesz bana.
Jedynie za exploity możesz dostać bana.
Za zwykłe combo cie nie zbanują, gdyż nie da rady ocenić czy jest to za pomocą skryptu czy skilla.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula cebula

ty jestes k***a cebulą że nie umiesz wyjść własnymi rękami z twojego gówna V o.O

@topic

Nie

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

graj dalej, widzę, że aż adrenalina podskoczyła ze strachu bo piszesz na forum ;v ?

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

No jak ja gram to same Cebule mnie sie czepiają:P zazdroszczą ci graj spokojnie

Opublikowano

Jak sie Riot przyklei to może cię sledzić i wciskane klawisze :) jak kombo pojdzie z spacji a nie qwer to ban perm i o jednego debila mniej

w8 wut? silverze wyjdź proszę póki nie jest za późno.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...