Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu VPS z trialem

Nygol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Nie owijając znacie jakieś Firmy które oferują trial free VPS (linux,windows obojętnie). Potrzebuje do uruchomienia aplikacji w Nodeku i przetestowaniu ich ;-)

hcq0.png

Opublikowano

Ja się załapałem kiedyś na https://koding.com I mam za darmo, bez żadnego abonamentu i opłat. Opłaty są dopiero gdy chcesz lepszą maszynę.

Niestety nie gwarantuję, że darmowa oferta jest nadal aktualna. Musiałbyś się zarejestrować i sprawdzić.

Lub jeśli ktoś wie coś o tym to niech się wypowie.

gamedevmania.com

Opublikowano

@matixd3 może być :) ważne że darmowy :D (źle ująłem w temacie). Po prostu vps nawet na tydzień byle by darmowo ;-)

@top

Czekam na kolejne propozycje. Może jakąś liste sie zrobi

@Edit

Vps.me ma już limit wykorzystany i niestety nie dadzą VPS'a ... a szkoda ...

hcq0.png

Opublikowano

Zobacz piczni.cz <- padlo

Edit

Darmowe działają na vps.me chyba bynajmniej u mnie wywala ze mam juz darmowy vps a ten darmowy jest nieaktywny bo w naszym kraju jedynie platne vps sa dostepne lol

Opublikowano

Mati możliwe. Mi pisze po prostu że skończyły się czy coś tam i żebym spróbował ponownie ;-) Buszuje bo google ale nic nie ma ;-) (obecnie czekam na wiadomość od 2 innych czy dostane czy nie)

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...