Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobienie skryptu

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. gram na jednym z otsów i posiadam taki skrypt do otwierania ciał:

auto 100 listas 'Lot of A' | foreach 'newmessages' $msg if [$msg.content] ['otwieranie cial'] {settargeting on | setfollowwaypoints on | opengroundxyz $attacker.posx $attacker.posy $attacker.posz | wait 2000 | settargeting on | setfollowwaypoints on}

wcześniej (przed udpate) działał wysmienicie, jednak teraz nei chce otworzyć ciała. może ktoś mi pwoiedzieć dlaczego?

Opublikowano

co to jest ;d? neistety jestem nowy w świecie tibi oraz skryptów pod elfbota itp, jednak przypuszczam, że jest to ten napsi na serwer logu co droplo. to tak to dalej jest ;d

Opublikowano

otwiera i zamyka caly czas, elf bot nei nadaza zbeirac itemow ;/

@rafaeru niestety nie otwiera wgl ciał.

+jest jakiś skrypt czy laoder aby odkryć całą mape? miałem dziwngo debuga i teraz cala mapa czarna ;/

(ots "WONO/ World of Naruto Online")

+ dostałem tak iskrypt auto 100 listas 'LOOT' | if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz

działa dosyć dobrze jednak czasami pdobiega do ciala otrwiera i zaraz zamyka, da sie zrobic tak aby podbiegl, otworzyl zaczekal 1,5 sec i zamknal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...