Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis - mało fps'ów

NorexXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystkich. Więc tak bez OWIJANIA W BAWEŁNĘ

1 Problem: [Gra ma mało fps'ów]: Pobrałem Crysis 1 Demo chciałem sprawdzić jak będzie chodzić na moim laptopie. No ok, zainstalowałem wszystko pięknie. Gdy włączam gre, Demo ładnie śmiga nawet na wysokich dochodzi do 40-55 fps'ów. Więc pomyślałem że jeżeli tak pięknie chodzi na Demo to spróbuje Pełną wersje, więc tam troche pogrzebałem i mam, pełną. Na pierwszy rzut oka w folderze miałem dwa osobne foldery ,,32bit,,  ,,62bit,,. (No dobra, Więc przejdę do 32 bit, iż 62 bit powiem w drugim problemie) Ok, otwieram 32 bit, robie cracka wszystko ładnie odpalam grę, i uwaga gra strasznie laguje, nawet strona głowna i różne katscenki, pobrałem DirectX 10 zainstalowałem, oraz pobrałem najnowsze sterowniki do Nividia. Po odpaleniu gry, lagi ustąpiły lecz UWAGA Gra posiadała na wysokich ustawieniach 10-15 fps, na średnich 15-20 fps, na niskich 25-35 fpsów, podkreślam iż na Demówce gra na wysokich miała 40-50 fpsów, to dlaczego tak mało mam na FULL WERSJI? TO JEST MÓJ PIERWSZY PROBLEM [MAŁO FPS'ÓW NA FULL WERSJI, DUZO FPS'ÓW NA DEMO]

2 Problem: [Gdy odpalam gre na 62 bit scrackowaną gra ,,nie odpowiada,,] Dobra to bedzie krótko pobieram FULL wersjie odpalam 62 bit, włanczam gre od razu z crackiem, Pokazuje się czarny ekran, po kilku sekundach napis ,,Gra nie odpowiada,, ,,Zamknij Program,,. 

{Z GÓRY DZIĘKI}

Opublikowano

1.Możliwe że jest to wina pirackiej wersji, pamiętam jak ja miałem piracką wersje crysis 2 i miałem straszne lagi na wysokich detalach a gdy kupiłem oryginalną to wszystko było normalnie i fpsy były o wiele większe, druga sprawa może być to spowodowane złym crackiem w niektórych grach to on jest winą. 

2.Ty masz 32 bity czy 64 bity na komputerze? 

Opublikowano

@NorexXPL

1. Spróbuj odpalić za pomocą programu game booster

2. Masz Win x32 nie może działać x64

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

1.Możliwe że jest to wina pirackiej wersji, pamiętam jak ja miałem piracką wersje crysis 2 i miałem straszne lagi na wysokich detalach a gdy kupiłem oryginalną to wszystko było normalnie i fpsy były o wiele większe, druga sprawa może być to spowodowane złym crackiem w niektórych grach to on jest winą. 

2.Ty masz 32 bity czy 64 bity na komputerze? 

Ja mam 64 bitowy system 

@NorexXPL

1. Spróbuj odpalić za pomocą programu game booster

2. Masz Win x32 nie może działać x64

Ja mam 64x bitowy system lecz mam w folderze zgra dwa foldery jesten z 32 bit drugi 64 bit gdy wlanczam gre z folderu z 64 bit to gra ,,Nie odpowiada,, a gdy 32 bit gra jest lecz są mniejze fps niz na Demówce

Opublikowano

z folderu odpalasz? to ty masz zainstalowaną grę czy tylko masz foldery? bo teraz nie rozumiem, ja ci proponuje kupić grę lub usunąć wszystko związane z crysis 1 i sprawdzić inne źródła.

Opublikowano

z folderu odpalasz? to ty masz zainstalowaną grę czy tylko masz foldery? bo teraz nie rozumiem, ja ci proponuje kupić grę lub usunąć wszystko związane z crysis 1 i sprawdzić inne źródła.

Mam folder z grą w tym folderze są dwa foldery o nazwie 32bit a drugi 62 bit i w kazym z tych folderow i gra 

Opublikowano

Mam folder z grą w tym folderze są dwa foldery o nazwie 32bit a drugi 62 bit i w kazym z tych folderow i gra 

To ty tak nie powinieneś mieć, musisz mieć jeden główny folder z instalką i innymi rzeczami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...