Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uzbierać € ze skinów które rzadko dropią ?

fabianPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! (xD zawszę się tak witam)

Mam problem bo pieniędzy brak a chciałbym kupić przepustkę Breakdown która dropi misje ;P

Za misje są skiny a za skiny €€€

I teraz pytanie jak uzbierać ten ********* hajs ??

3 rzeczy mi dropły- Letnia skrzynka e-sportu, chyba skrzynka łowcy??(Pewny nie jestem bo zaraz sprzedałem) i SCAR-20 Pustynny ... wart 0,04€ czyli dla mnie 0,02€(not sell) i tak go straciłem bo postawiłem na nie ten team :)

Zależy mi na tej operacji bo chciałbym zobaczyć jak wyglądają misje?

Grę kupiłem dopiero 4 dni temu a już mam 28h i Silver 2

Słyszałem że drop jest limitowany razy w tygodniu 4 w tygodniu??? (czwartek ponoć reset)

I teraz powiecie "u rzul chce nas wykiwaććć" "oszust i j*b*** go" ale nie bo chciałem zrobić tak :P

(I tak wiem że o zdrowych zmysłach człowiek mi tego nie kupi xD)

Ale tak - Pograłbym trochę z nim żeby pokazać że NIE JESTEM OSZUSTEM (mojego kolegę wyruchał :P na psc 30 bo chciał mieć go'ła)

ktoś albo dałby jakiś skin i powiedział masz sprzedaj będziesz miał start dobry albo dałby tą przepustkę (handlować mogę od dawna [bodajże od tego jak kupiłem Armę2 w promocji])

a ja zrobiłbym tak KAŻDY SKIN który wydropiłby mi z misji,z gry czy jaka kolwiek skrzynia byłaby jego ! tak (i myślicie pewnie CHCE KOGOŚ WYROLOWAĆ wiem ale jestem człowiekiem trochę biednym :P i kasy w prawdziwym życiu nie ma dlatego was proszę)

Z poważaniem SuperSnajperPL (mój nick na steamie)

baner.png

Opublikowano

1. Co do rangi. Nie ma sie czym chwalić :P .

2. Co do dropu. Co tydzień jest reset i gracz może wylosować dwie skrzynki i dwa skiny. Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie kiedy jest reset dropów polecam wrzucić sobie tą stronę do ulubionych:

3. W tych misjach nie ma nic ciekawego ;). Kilka przykładów:

- Wygraj 16 rund na mapie dd2/inf/.../... (wszystkie mapy mogą być)

- Zabij X ludzi na danym trybie

- Zabij X ludzi z danej broni

itd itp. Generalnie mówiąc nic ciekawego no ale z drugiej strony jakie by mogli misje w takiej grze dać.. Co do dropu, za pewne też sie na niego łudzisz bo w końcu za każdą z tych banalnych misji można dostać skiny ale szansa że dostaniesz dobrego skina jest jedna na milion, tak samo jak jest z otwieraniem skrzynek ;). Zwykle lecą śmieci nic nie warte ale jakaś tam zabawa jest.  Fakt faktem są skiny warte sporo  Euro ale tak jak mówiłem. Powodzenia w trafieniu :P. 

4. Jeśli chodzi o zarobek śmieciowymi skinami. Cóż, tutaj lekko nie ma i musisz mieć "łeb jak sklep".  Musisz po prostu codziennie sprawdzać rynek i np raz kupić coś za 0,3 centów a za 2 dni  sprzedać za 0,9  centów. Niestety tak to wygląda i jest strasznie zniechęcające ale prócz tego innego sposobu na zarobek na śmieciowych skinach nie ma.

Ino, tak czy siak bardziej polecam CI te śmieciowe skiny obstawiać na csgolounge. Tak czy siak za nim dorobisz się sprzedając i kupując skiny drogą "Taniej kupie drożej sprzedam" minie naprawdę sporo czasu że aż Ci sie to znudzi ;).  A tak to zawsze możesz postawić na dany team i kto wie, może coś ugrają i zarobisz troszkę $$.

Jeśli chcesz się bawić w obstawianie polecam się stosować do rad pewnego człeka co :

10614326_1504058876498335_62717530546076

Link do jego FB:    

Zawsze obstawia drogie skiny na najsłabsze teamy. Sporo ryzykuje i traci naprawdę sporo gotówki ale jak to się mówi. Kto bogatemu zabroni ^_^ .

Powodzenia! :) 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Bogatemu...

K***a mówiłem hajsu nie mam (200 musi starczyć do 10.09) a dzięki operacji breakdown mógłbym się wybić (mam szczęście do dobrych itemów)

baner.png

Opublikowano

jak masz odblokowany rynek to drop skrzynki i sprzedawaj je :P

po prostu sam zarobisz na przepustkę :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Nikt ci nie kupi operacji, żeby wyjść z "dołka" w tej grze trzeba jakiś czas pograć, dropić, a potem sprzedawać skrzynki, potem kupować jakiekolwiek skiny i najlepiej obstawiać potem.

Opublikowano

Japierdziele.Powiem ci jedno nie żebraj od innych itemów, skrzynek itp tylko SAM graj i sprzedawaj nawet na tym rynku.Ja zaczynająć od 0 tylko grałem na serwerach, czasem kilka turnieji, wymieniłem skrzynki na skiny wartosci 1euro a pozniej te skiny sprzedałem za wiecej i juz była kasa.Ostatnio miałes wspaniały sposób na zarobek te kapsuły 19 centów które teraz stoją sporo a niektóre hologramy z nich juz po 4EURO tak 4euro a co dopiero za 2 miesiace? 10 euro+ będe do przodu za 1 NAKLEJKE.A mam jeszcze kilka innych.Mówie tak jak jest- da sie zaczać od zera.Ale gdy obstawiasz na csgolounge nie patrz na % :) Pozdrawiam

(moje eq jest warte juz z 10 euro) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...