Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SVNCompiler 1.2 jak to właczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ok widze ze to jest twoj poradnik to po sciagnieciu i wypakowaniu pliku SVNCompiler 1.2 ,który plik otworzyłeś tam tego nie ma napisane tylko odrazu screeny dales programu konfiguracje juz bym sobie zrobil jakbym wiedzial jak go wlaczyc.

Opublikowano

Poradziłem sobie już trochę to zajęło ale już znalazłem.

Dla osób które nie wiedzą dalej jak to włączyć info na pw.

Albo na tej stronie: leaguesharp.info (3 linijka to SVNCompiler 1.2 do pobrania z listą developerów)

Temat do zamknięcia Najwyraźniej twórca poradnika nie umieścił tak ważnej kwestii i nie chciał powiedzieć kiedy pytałem :)

Opublikowano

Poradziłem sobie już trochę to zajęło ale już znalazłem.

Dla osób które nie wiedzą dalej jak to włączyć info na pw.

Albo na tej stronie: leaguesharp.info (3 linijka to SVNCompiler 1.2 do pobrania z listą developerów)

Temat do zamknięcia Najwyraźniej twórca poradnika nie umieścił tak ważnej kwestii i nie chciał powiedzieć kiedy pytałem :)

Rozumiem, że nie potrafiłeś przez te 5 godzin dwukrotnie kliknąć na SVNCompiler.exe? Huh. Tutorial jest bardzo dobry, bo opisuje, jak ustawić etc. Włączanie pliku nie jest niczym trudnym.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Rozumiem, że nie potrafiłeś przez te 5 godzin dwukrotnie kliknąć na SVNCompiler.exe? Huh. Tutorial jest bardzo dobry, bo opisuje, jak ustawić etc. Włączanie pliku nie jest niczym trudnym.

OK to teraz zrob tak sciagnij to co autor podal w opisie i w jakimkolwiek znajdź SVNCompiler.exe tutorial moze dobry ale nie kompletny niżej jest komentarz ,który wtedy się spytał jak to włączyć i podal screeena. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...