Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set

kryzys341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam w Neverwinter 21lvl i czytałem poradnik o Oddanym Kapłanie, lecz nie wiem o co chodzi z tymi setami eq, jak zdobyć, które to są(Nowy jestem) :D Chciałbym żebyście mi troszkę pomogli ;)  

Pisał coś takiego Na początek jakikolwiek set aby zdobyć wymagany GS na instancje T2. 

Następnie najlepiej kompletować set T2 - Cudowny Uzdrowiciel. Opcjonalnie set z GG.
Broń z kampanii Krąg grozy.

Opublikowano

GS - gear score, po polsku wartość sprzętu. Jest to wartość liczona na podstawie statystyk ekwipunku oraz samej postaci i jej umiejętności wraz z osiągnięciami. Największą wartość tej statystyki osiągniesz przez ekwipunek T1 a następnie przez T2. Wszystkie te ekwipunki posiadają bonus za 2 i 4 części. Sety T1 zdobędziesz:

• z Lochu Szalonego SMoka(hełm),
  • z Tronu Idris(zbroja),
  • ze Skrytowierzy(rękawice),
  • z  Krypt Cragmire(buty).

Sety T2 zdobędziesz:

• z Plagi Czarów(hełm),
  • z Pajęczej Świątyni(zbroja),
  • z Kurundaxa(rękawice),
  • z Lodowej Iglicy(buty),

By zdobyć ten ekwipunek, to musisz ukończyć epicką wersję tych lochów.

Dodatkowo można zdobyć set z GG, jest to mapa gildijna od 60 poziomów, i za monety z te mapy można zdobyć set T2, który może pomóc zdobyć nam lepszy ekwipunek. Dodatkowo możesz go wymieniać na eq pvp w zakazanych ostrzach.

By sprawdzić, które to są, to otwórz system kolekcji i przejdź do sekcji epicki ekwipunek(jakoś tak). Sety T1 mają bonus 400 do statystyki za 2 części, a T2 450.

Prawie zapomniałem, broń można też podzielić na setową. Możesz zdobyć ją z CN oraz VT. Dla setu z Modułu 2 i 3 musisz craftować 1 część, a drugą zdobędziesz też z lochów. - też jest opisane w systemie kolekcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...