Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Pomysł - Potrzeba Ludzi !

Krzyszsiek1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim :)

Tak sobie siedzę i pomyślałem że nie ma ani jednej dobrej strony poświęconej seafight'owi. Więc wpadłem na pomysł zrobienia portalu i jeszcze kilku rzeczy ale potrzebuje ludków do pomocy między innymi: grafików, webmasterów, redaktorów, administracje do forum, youtuberów i wszystkich graczy którzy chcieliby pomóc i zrobić wspólnie coś fajnego dla graczy i siebie samych :) Piszcie tu lub na gg: 1380343 

Opublikowano

wez lepiej zobacz frekfencje tej gry i potem cos kombinuj ... ta gra juz umarla dawno temu, chyba ze sa jeszcze jedno recy bandyci bez skila :p

Opublikowano

Dokładnie, ta gra to przeżytek. Niegdyś promowana, reklamowana, a teraz? Gra straciła sens. Ze smaku prawdziwego pirata i przeskakiwanie z mapy na mapy żeby kogoś utłuc salwami po 8000 tys. z elitarek zrobiły się gwiezdne wojny gdzie liczy się grubość portfela zamiast umiejętności. Wszyscy starzy i doświadczeni gracze typu TWOJA_STRATA z którą miałem przyjemność grać to wam powiedzą. Grałem w seafight od początku PL1 ale już dawno stwierdziłem, że ta gra miała swój złoty wiek 2008-2010. Wtedy na tsie bywało po 500 osób a wojenki liczyły 700 elit. Gdzie wpływało się na mapę we dwoch i miało się zasięg (zaraz po wprowadzeniu talentów) a inni gracze nie mieli i byli topieni jeden po drugim. To były czasy.. eh.. :) Teraz już mało osób gra i szkoda, że nikt wcześniej na to nie wpadł ale POLECAM gorąco osoby które mają czas niech się zgłaszają do chłopaka :)

tutaj macie filmik ze starych lat 2010 :) myślę, że moderatorzy zrozumieją.. filmik niczego nie ma promować tylko ukazać tamte lata:

http://www.youtube.com/watch?v=bHh9WxqJ-xE

http://www.youtube.com/watch?v=Kwf69RcDXSU&list=UUvNyl3TbZ7_VdlFDQBvG8Dg

Mojego autorstwa - 2010 r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...