Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMT2 vs Ravia S2.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie otóż bardziej opłaca się grać na serverze "CradosMT2" czy na Ravii S2 która startuje 23 września? Czytałem że ravia S1 została całkowicie olana po paru miesiącach od startu i nic się tam praktycznie nie dzieje a jak jest z Cradosem? 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

No na obecną chwile to raczej crados, bo na s2 nie pograsz. Pod względem graczy ta ravia na pewno przebije cradosa, z 3k na starcie to luzem będzie, ale minus taki że od zasrania 10-12 letnich dzieci ksujących wszystko co popadnie.

Opublikowano

Własnie chodzi mi o srv. w którym nie będę musiał pakować w IS albo jakieś boty albo jeszcze inne gówna stawiać aby zarobić. Bo grałem przez 2-3 dni na ravii S1 i tam 24/7 były boty które dropiły jakieś szkaty z których ludzie zarabiali.

Opublikowano

Crados - prawie cała administracja gimby, dobry technik....

Ravia - Cały team '' dorosłych osób '', ale z administracją nie pogadasz nawet;)

Teraz wszędzie są jakies wady serwera... graj tam gdzie Ci się najbardziej podoba...

Opublikowano

Ravia - Cały team '' dorosłych osób '', ale z administracją nie pogadasz nawet;)

Ravia S2 to serwer pod IS.

Opublikowano

Tak, są wady ale mi tutaj głównie chodzi o "zajmowanie się" serverm przez administracje. Wiem że Ravia S2 nie wystartowała ale podobno S1 całkiem olali i robią kolejny (o.O?)

Opublikowano

Crados - prawie cała administracja gimby, dobry technik....

Teraz wszędzie są jakies wady serwera... graj tam gdzie Ci się najbardziej podoba...

Każdy już skończył u nas Gimnazjum dawno. 3/4 osób jest pełnoletnia, więc o czym Ty mówisz?

Tak, są wady ale mi tutaj głównie chodzi o "zajmowanie się" serverm przez administracje. Wiem że Ravia S2 nie wystartowała ale podobno S1 całkiem olali i robią kolejny ( o.O?)

Gdybym nie był Administratorem Cradosa napisałbym : Popatrz na Ravię - nic nie robili i robić nie będą, kasy nie ma to S2 i oczywiście ludzie jak głupi tam idą.

Z 2giej strony popatrz na nasze forum i stronę główną i zobaczysz co robimy na serwerze. Z nami nie ma świetnego kontaktu na TS (bynajmniej ze mną nie), ale Support działa bardzo dobrze.

Opublikowano

Mi tutaj chodzi bardziej o naprawianie bug'ów banowanie botów itd. Bo reszta słyszałem od paru osób że na tym serverze funkcjonuje bardzo dobrze. Szukam servera na którym będę mógł grać dłużej, a nie 2 dni i koniec. Nad ravią się zastanawiam ale na logikę zrobili S1 i przestali się zajmować i teraz startuje S2 i też pewnie wyrwą trochę kaski i przestaną się zajmować. Więc chyba zacznę grać na Cradosie :P

Opublikowano

Mi tutaj chodzi bardziej o naprawianie bug'ów banowanie botów itd. Bo reszta słyszałem od paru osób że na tym serverze funkcjonuje bardzo dobrze. Szukam servera na którym będę mógł grać dłużej, a nie 2 dni i koniec. Nad ravią się zastanawiam ale na logikę zrobili S1 i przestali się zajmować i teraz startuje S2 i też pewnie wyrwą trochę kaski i przestaną się zajmować. Więc chyba zacznę grać na Cradosie :P

No Crados teraz jest dobry, nabiera graczy, a co do botów, to nie nasza wina, że ktoś widzi jednego bota na jakiejś mapce i mówi, że jest na serwie dużo botów. Gra się przyjemnie. 

Opublikowano

Napisałem zobacz sobie nasz changelog z ostatniego tygodnia. Zanim u nas wbijesz maxa oraz maxymalne eq to minie troszkę + mnóstwo misji. Nie wspominam o tym, że we Wrześniu będzie kolejny Mega Update czyli zwiększenie Maksymalnego Poziomu do 120.

Ja już nie będę nic mówił o Ravii, bo Isamu się obudził jak Weles mu pewnie powiedział  "Nie zarabiamy z S1 to wypada S2 otworzyć przecież masz 350k+ subków + Metin ostatnio był roku temu [?] na Twoim Kanale"

Opublikowano

Napisałem zobacz sobie nasz changelog z ostatniego tygodnia. Zanim u nas wbijesz maxa oraz maxymalne eq to minie troszkę + mnóstwo misji. Nie wspominam o tym, że we Wrześniu będzie kolejny Mega Update czyli zwiększenie Maksymalnego Poziomu do 120.

Ja już nie będę nic mówił o Ravii, bo Isamu się obudził jak Weles mu pewnie powiedział  "Nie zarabiamy z S1 to wypada S2 otworzyć przecież masz 350k+ subków + Metin ostatnio był roku temu [?] na Twoim Kanale"

Nie hejtuj. 

Opublikowano

Czyli zaczynam grać na CradosMT2 ;-) Dzięki za odpowiedzi.
EDIT: NIe spodziewałem się że ktoś z Administracji Crados'a się tutaj odezwie.

Opublikowano

Również polecam CradosMT2 administracja codziennie w nocy robi poprawki oraz raz w miesiącu ma odbywać się megaupdate wiele osób sprzedaje itemy z IS które nie są jakieś bardzo drogie + masz kalendarz eventów na których zawsze można zarobić :)

Ravia s2 - z tego co wiadomo to ma być WSZYSTKO w grze trudne do zdobycia ale łatwe do kupienia w IS więc raczej nie opłaca się grać na serwerze gdzie administracja będzie mieć wyj... na serwer i będą liczyć tylko hajs

Opublikowano

oczywiście CradosMt2 <3  Lourt cały czas się stara doprowadzić serwer do perfekcji, dodaje nowości jak i naprawia małe zaistniałe błędy, support działa wręcz perfekcyjnie, czego więcej chcieć ?  Pozdrawiam.

Opublikowano

Crados o wiele lepszy :) . Ravia to guwno pod IS 

Każdy serwer jest pod IS, pod zarobek...Mniej czy bardziej. Gadasz tak jakby na Ravii nie dało się zarobić bez isa. Może po prostu grać nie potrafisz :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Ravia s2. Dlaczego, a no dlatego że na ravi przynamniej banują za czity, a tutaj mają wyjebane totalnie na odpały.

Przykład: https://www.youtube.com/watch?v=eM_ym2vFK7c&list=UUeB2XfggYrUZtuXHeEVM9Kg.

http://www.speedyshare.com/gCxvV/0815-132918.jpg

Aha ? co pokazujesz tym filmikiem ? Wszędzie ale to wszędzie ludzie grają na wh i tego nie ogarniesz tak było i jest. 

Polecam Coredos jest dużo nowości. 

RaviaS2 ? Typowy PL tylko yangów w is nie będzie ale kto wie zobaczymy ;)

Opublikowano

Jak chcesz grać na Ravii i wbić sie do topki albo mieć max lvl i dobre eq to musisz albo mieć od cholery czasu i "Noł lajfić" albo wydać sporo hajsu w IS'a co ułatwi Ci sporo rozgrywke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...