Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Easy Diamond

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo, ale czemu #easy, skoro tyle gier przesiedziałeś w platynie?

Wlasnie dlatego #easy.

Mialem przerwy i non stop boostowalem rozne konta, zanim Rito dalo zakaz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Easy? proszę cię w platynie siedziałeś i nie mogłeś wyjśc z P5->P4->P5 i tak non stop, a tak nagle jednego dnia skill wrócił i od razu diament?  proszę cię wyjeb tego drophacka ;) albo bostowanie ;)

Opublikowano

A co to za różnica czy ma 1000 czy ma 3000

Może on gra na 1 koncie tylko ?????  a nie tak jak nie którzy mają główne konta  mają zbyt dużo gier rozegraych i robią smurfa żeby pokazać  że kim on nie jest 50 win i plat 1 ma np :>

Każdy z tego forum wie że  na nowym koncie łatwiej wbić dywizje i każdy może to pokzać np teraz by ten gracz zrobił konto smurfa i by za tydzień miał plat więc nie wiem poco te hejty o ilość gier . Moim zdaniem to jest  durnota; >>>>  Bo Gracze  z lcs   typu : Kubon / The oddone był  . i tp mają po 1000 gier i siedzą w d1 cały czas bo ja grają na 1 koncie  a oni potrafią grać .Co z tego że ktoś ma 10000 gier a 50     tak jak pisałem up  można zrobić smurfa i pokazać że umie grać ale poco robić 2 konto  -wady 0 postaci 0 stron run  - pkusy - mała ilość gier i  dywizja duża .

Sorry za orto ale pisałem na szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...