Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działające hacki na CradosMT2

poruszony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Fishbot - Bot który słowy łowi za nas ryby. @Phoenix to wykonał możecie dać mu like

• DMGhack - Cheat który pomaga przy pojedynku pvm bądź pvp. Zwiększa nasze DMG (atak) kilkakrotnie dzięki czemu łatwiej nam pokonać przeciwnika.

Switchbot - Bot który zmienia bonusy 1-5 za nas, nasza rola polega tylko na ustawieniu bonusów które chcielibyśmy mieć w naszym przedmiocie.

Waithack - Cheat który atakuje przeciwników w naszym zasięgu gdy my tylko stoimy.

Mobberhack - Cheat dzięki któremu możemy przywołać potwory w naszym zasięgu nie posiadając peleryn męstwa.

ObjectDetector - Cheat który pomaga nam w odnalezieniu poszczególnego potwora bądź metina.

ExpDonator - Cheat który za nas oddaje nasze doświadczenie w gildie.

ExpBot - Bot ułatwiający nam rozgrywkę, postać nasza podbiega do potworów które są najbliżej i je automatycznie atakuje

AutoPickUp - bot który podnosi za nas przedmioty.

Multihack - Cheat który zawiera w sobie inne cheaty takie jak mobberhack, expbot, expdonator.

Bug - błąd, który możemy czasem wykorzystać na naszą korzyść, lecz czasem nie.

Inne - pozostałe cheaty, programy, które nie pasują do powyższych kategorii.

Opublikowano

hmm a jakiś download ?

Masz tego dużo w internetach, wystarczy wpisać w google jaki hack Cię interesuję. 

Opublikowano

2/3 z wymienionych hacków na cradosie nie zadziała ... 

Zadziała spokojnie. Wszystkie te boty działają. 

Opublikowano

• Fishbot - Bot który słowy łowi za nas ryby. @Phoenix to wykonał możecie dać mu like
  • DMGhack - Cheat który pomaga przy pojedynku pvm bądź pvp. Zwiększa nasze DMG (atak) kilkakrotnie dzięki czemu łatwiej nam pokonać przeciwnika.
  • Switchbot - Bot który zmienia bonusy 1-5 za nas, nasza rola polega tylko na ustawieniu bonusów które chcielibyśmy mieć w naszym przedmiocie.
  • Waithack - Cheat który atakuje przeciwników w naszym zasięgu gdy my tylko stoimy.
  • Mobberhack - Cheat dzięki któremu możemy przywołać potwory w naszym zasięgu nie posiadając peleryn męstwa.
  • ObjectDetector - Cheat który pomaga nam w odnalezieniu poszczególnego potwora bądź metina.
  • ExpDonator - Cheat który za nas oddaje nasze doświadczenie w gildie.
  • ExpBot - Bot ułatwiający nam rozgrywkę, postać nasza podbiega do potworów które są najbliżej i je automatycznie atakuje
  • AutoPickUp - bot który podnosi za nas przedmioty.
  • Multihack - Cheat który zawiera w sobie inne cheaty takie jak mobberhack, expbot, expdonator.
  • Bug - błąd, który możemy czasem wykorzystać na naszą korzyść, lecz czasem nie.
  • Inne - pozostałe cheaty, programy, które nie pasują do powyższych kategorii.

Serio ? pomyliły ci się serwery nabijasz nie potrzebnie posty. Mi osobiście działa fishbot bs waithack  + mh by 123klo w którym mam ulepszanie w DT że mogę sobie ulepszyc zbroje u jubilera lub bron u zbrojmistrza

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Serio ? pomyliły ci się serwery nabijasz nie potrzebnie posty. Mi osobiście działa fishbot bs waithack  + mh by 123klo w którym mam ulepszanie w DT że mogę sobie ulepszyc zbroje u jubilera lub bron u zbrojmistrza

Wczoraj testowałem i wszystko mi działało. 

Opublikowano

możesz ewentualnie pobrać metin2mod z www.metin2mod.tk

Masz tam wszystkie boty + Wszystkie serwery jak nie masz tego na którym aktualnie pykasz możesz zobaczyć poradniki jak wgrać serwer na metin2mod.

Opublikowano

Fishbot - działa na pewno, na 100%,

Expbot m2bob - również,

Waithack - też.

Wymieniać dalej?

Te działają na pewno!

DMG nie działa, to wam tylko powiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...