Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Atak botów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . W tym poście chciałem zwrócić się do osób które w głównej mierze znają się nieco na modyfikowaniu mc . Otóż tak -  Pewien typ wbił na serwer a za nim wbiło z 200 botów z losowymi nickami w stylu - "uyrevbohub" . Wpisywał on różne komendy a one robiły to co napisał . Np ?follow kacperqs ( zaczeły za mną podążać) , ?attack kacperqs (zaczeły mnie bić) ?say LOL (każdy bot napisał na czacie LOL) Wyjaśni mi ktoś jak takie coś zrobić ? Nie wykożystam tego do ataku na serwer .. Spokojnie :) Daje plusy , naj odp za odpowiedź (jakąkolwiek)

Opublikowano

Chodzi mi o to jak to wykonać bo chciałbym nagrać filmik (z mojego serwera) jak za mną łażą takie ludziki a nicki se ukryje ...  Ale to nie ważne .. Jeśli jest tu taka osoba która potrafi mi w tym pomóc to z góry dziękuje a wasze uwagi zostawcie dla siebie .. Ps. Nie obajrzałem dopiero co jakiegoś filmika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...