Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodatkiem LCPD:FR do GTA IV

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z modyfikacją LCPD:FR

Otóż instalowanie obeszło się bez problemu. Wszystko robiłem według jednego poradnika. Gdy wszedłem do gry, trzeba kliknąć alt + delete, wyskakują jakieś napisy a potem na poradniku typek mówił, że alb+b. Wtedy trzeba iść do komisariatu i stajemy się policjantem. Mi niestety po kliknięciu alt+b nic nie wyskakuje. Próbowałem kilka razy, kilka razy włączałem gre i nic..

Ogólnie mod działa, bo jak klikam x to jest ten telefon policyjny, ctrl+z to stawiam płotki, ctrl+x to mam gaśnice. 

Nie wiem czemu na alt+b nie działa, proszę o pomoc :/

Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj grę lub po prostu masz wolny komputer i coś ci się zwiesza , wtedy polecam pobrać Game Boostera , jeżeli któryś z tych sposobów nie zadziałał to przykro mi nie będę mógł ci w tym pomóc :(

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano
Odinstaluj i zainstaluj grę lub po prostu masz wolny komputer i coś ci się zwiesza , wtedy polecam pobrać Game Boostera , jeżeli któryś z tych sposobów nie zadziałał to przykro mi nie będę mógł ci w tym pomóc  :(

Mam od nowa zainstalować gre, bo mi w modzie nie działa jeden główny klawisz? Weź wyjdź i nie pierd*l mi tu farmazonów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...