Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale - Exp :/

chmiel78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram na niemieckim nostale mam 60lvl i nie wiem gdzie expic ogniste golemy odpadają bo leci 5% setnych :_:

//Edit mam 60lvl i mam tylko resa na światło D:

//Edit Sp: Rang +3 20/0/1/10 Sin 19 joba 2 ele (perfekcja)

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

9 godzin lod dziennie . Ladujesz nosdolary kupujesz ancki (chyba ze masz kase) i idziesz na lod , pisz po angielsku to sie moze z niektorymi os. dogadasz

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Popytaj o famki. Pamiętaj, że,korzystanie z języka innego niż niemiecki na chacie ogólnym grozi banem. Jeżeli nie posiadasz praktycznie żadnej wiedzy o grze, nie potrafisz prowadzić swojej postaci a w dodatku pewnie nie znasz niemieckiego po co wybierasz ten serwer? Bo tanio? Choćby po Twoich sp widać, że nie posiadasz umiejętności prowadzenia postaci. W dodatku brak resa. Jak tak bardzo chcesz tam grać.próbuj expic na bazylach, rób areny, ogniste golemy też są dobre.

Opublikowano

9 godzin lod dziennie . Ladujesz nosdolary kupujesz ancki (chyba ze masz kase) i idziesz na lod , pisz po angielsku to sie moze z niektorymi os. dogadasz

Ehh te 9 godzin lod to nie tak łatwo ponieważ jestem w polskiej fam i tam ledwo kto (narazie) ma swiatło D: (oprócz holek)

Popytaj o famki. Pamiętaj, że,korzystanie z języka innego niż niemiecki na chacie ogólnym grozi banem. Jeżeli nie posiadasz praktycznie żadnej wiedzy o grze, nie potrafisz prowadzić swojej postaci a w dodatku pewnie nie znasz niemieckiego po co wybierasz ten serwer? Bo tanio? Choćby po Twoich sp widać, że nie posiadasz umiejętności prowadzenia postaci. W dodatku brak resa. Jak tak bardzo chcesz tam grać.próbuj expic na bazylach, rób areny, ogniste golemy też są dobre.

Gram tam ponieważ gra mi się lepiej :_: areny robię codziennie na bazylach nie dam rady ponieważ jest  w ch*j osób na glacy a na ognistych golemach mam 00.05% za moba D:

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz? Że poleci Ci 1% za moba? Na wszystkich serwerach gra się jednakowo.

Nie 1% przynajmniej 00.50% setnych :_:

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Dobra do zamknięcia ;) exp nawet nawet na 60lvlu leci na kremie :G

55888276858545941964.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...