Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łącze internetowe

Kaczx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem pobrać sobie w nocy Lola żeby mieć następnego dnia gdyż mam słaby internet, ale prędkość w nocy schodzi do 0kb/s i muszę od nowa włączać pobieranie ciągle :/

Jakies pomysły co może być nie tak?

Opublikowano

U mnie jeśli prędkość spada to zostawiam , tobie też polecam zostawić na noc . Jeśli będziesz miał nawet czas 2 dni lub -20 godzin to też zostaw zaraz to się ustatkuje .

Opublikowano

U mnie jeśli prędkość spada to zostawiam , tobie też polecam zostawić na noc . Jeśli będziesz miał nawet czas 2 dni lub -20 godzin to też zostaw zaraz to się ustatkuje .

no właśnie dziś rano czekałem około godzine i ciągle było to 0 ;/

Opublikowano

Napraw LoL , jeśli to nie pomoże to PPM na Ikonke i wybierz Rozwiąż problem ze zgodnością po czym wyskoczy ci jakieś okienko i rób to co jest tam napisane .

Opublikowano

Jeżeli chcesz moge ci wrzucić calego lola spaczowanego po angielsku na hosting tylko żeby to nie poszło na marne.

Nie będę musiał całego tego wszystkiego pobierał? Możesz wrzucić pobiore. Dzięki z góry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...