Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakat na ścianę

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo, mam taką rozterkę bardzo bym chciał na ścianę plakat z okladka albumu "daft punk- discovery", ale nigdzie nie ma czegoś takiego, więc pomyślałem że ściągnę okładkę w HD z neta i po prostu w drukarni sę druknę, tylko waham się czy to ma sens? Wiem że to głupie, ale mam takie przeświadczenie, że plakaty zwykle kupuje się w sklepach, łowi się w gazetach a nie drukuje ;d

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A co to za różnica czy drukniesz czy znajdziesz? Wiadomo że coś co się zdobyło ma większą wartość sentymentalną, ale ja nie widzę przeszkód by wydrukować plakat i walnąć np. w antyrame ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

A co to za różnica czy drukniesz czy znajdziesz? Wiadomo że coś co się zdobyło ma większą wartość sentymentalną, ale ja nie widzę przeszkód by wydrukować plakat i walnąć np. w antyrame ;)

Kolega wyżej ma racje. Złóż sobie jakiś w PSie, druknij, do antyramy i powieś. W antyramie jeszcze lepiej wygląda niż jakbyś powiesił "na taśme" :>

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Kodexior wole na tasme, w szkle mam kilka i wygladaja jak obrazki, a ja chce tak luźno sobie pokoj zrobic na funk, lata 90 winyle itp.

W każdym razie dzięki, to bardziej problem duchowy niż techniczny :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A czemu by nie? ;) Oczywiście, że możesz druknąć i przykleić na taśmę :)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...