Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][UnitedWar][17.08]UnitedWar Public #Chams, NoSpread, NoRecoil,...#

MeSSiLegend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

[17.08]UnitedWar Public #Chams, NoSpread, NoRecoil,...#

1319585492-U316606.png

Hack nie mój tylko udostępniam :]

1319585534-U316606.png
173281408473244884314.jpg

1319585591-U316606.png

Win 7/64 - bit

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

Sam Dll:

http://www.mediafire.com/download/3mkfw4bgea0jgy2/Husam-D3D-Base.vmp.dll

Spis injecotrów:

http://www.mpcforum....ych-injectorow/

Opublikowano

Widziałem tę publikację na innym forum i dręczy mnie jedna rzecz... Kilka miesięcy temu, gdy jeszcze istniała Montana, znalazło się grono osób, które pisały hack'i do naszej aplikacji warrock.exe. Wraz z jednym z koderów, postanowiliśmy pobrać jednego z nich i przejrzeć jego kod źródłowy. Na co się w nim natknęliśmy? W kodzie znalazł się fragment, który odpowiadał za przechwytywanie wpisanych znaków oraz robienie zrzutów ekranu z momentu, w którym klient gry prosi nas o podanie danych logowania - ujmując to w jedno słowo - keylogger.

Zamieszczam wam zrzut ekranu wiadomości, którą napisałem na forum Montany, kiedy zaczynałem "pracę" w tamtejszym zespole.

612221408475838195558.png

Radziłbym, aby wszyscy zachowali ostrożność i nie pobierali hack'ów do serwerów prywatnych. Mam pewne przypuszczenia, iż mógł on być napisany przez Phantom'a - głównego kodera serwera UnitedWar, w celu przechwytywania kont nieświadomych graczy, którzy wspomogli projekt, a raczej jego portfel (tylko na tym mu zależy, przypomnijcie sobie InfinityWar) za pośrednictwem dotacji. Dlaczego? Wśród osób, których konta zostaną przejęte przez administrację, znajdą się tacy, którzy utworzą następne i ponownie wydadzą 50 Euro na to, aby sobie ułatwić grę.

Nie napisałem tego, aby uchronić ten serwer przed zalaniem go fałą cheat'erów, bo i po co miałbym to robić... UnitedWar to projekt konkurujący z NexusWar, którego jestem jednym z głównych administratorów. Inna sprawa, po prostu gardzę Phantomem (znanym także jako TradeMark) i chcę, aby dostał nauczkę za te wszystkie swoje przekręty.

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie ,co się stało wgl z montaną ? To był jeden z najlepszych serwerów ;/

widziałeś ten hack na e....... prawda?

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie ,co się stało wgl z montaną ? To był jeden z najlepszych serwerów ;/

Zamknęli serwer. Przez Pseudo Donatorów.

PS kasma sprawdz TS'a  ^_^

PS. też mnie kusiło aby go wrzucić :D

320551442138510845087.png
Opublikowano

Cóż skan jest czysty. Więc hack spełnia wszystkie normy.

Ja mam jedną radę. Zawsze używać innego loginu i hasła ;) 

A hasła trzymać na pendrive lub czymś (najlepiej kartki lub zeszyt xD)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ja mam dla was jeszcze jedną rade nie używajcie hacków bo to tylko niszczy radość z gry innym a i wam gra na cheatach sie w koncu znudzi+ to najlepszy sposób na zabezpieczenie sie przed kradziezą kont bankowych itp. jak to napisał Kasma

BulletProoF

Opublikowano

Widziałem tę publikację na innym forum i dręczy mnie jedna rzecz... Kilka miesięcy temu, gdy jeszcze istniała Montana, znalazło się grono osób, które pisały hack'i do naszej aplikacji warrock.exe. Wraz z jednym z koderów, postanowiliśmy pobrać jednego z nich i przejrzeć jego kod źródłowy. Na co się w nim natknęliśmy? W kodzie znalazł się fragment, który odpowiadał za przechwytywanie wpisanych znaków oraz robienie zrzutów ekranu z momentu, w którym klient gry prosi nas o podanie danych logowania - ujmując to w jedno słowo - keylogger.

Zamieszczam wam zrzut ekranu wiadomości, którą napisałem na forum Montany, kiedy zaczynałem "pracę" w tamtejszym zespole.

612221408475838195558.png

Radziłbym, aby wszyscy zachowali ostrożność i nie pobierali hack'ów do serwerów prywatnych. Mam pewne przypuszczenia, iż mógł on być napisany przez Phantom'a - głównego kodera serwera UnitedWar, w celu przechwytywania kont nieświadomych graczy, którzy wspomogli projekt, a raczej jego portfel (tylko na tym mu zależy, przypomnijcie sobie InfinityWar) za pośrednictwem dotacji. Dlaczego? Wśród osób, których konta zostaną przejęte przez administrację, znajdą się tacy, którzy utworzą następne i ponownie wydadzą 50 Euro na to, aby sobie ułatwić grę.

Nie napisałem tego, aby uchronić ten serwer przed zalaniem go fałą cheat'erów, bo i po co miałbym to robić... UnitedWar to projekt konkurujący z NexusWar, którego jestem jednym z głównych administratorów. Inna sprawa, po prostu gardzę Phantomem (znanym także jako TradeMark) i chcę, aby dostał nauczkę za te wszystkie swoje przekręty.

a ja mam pytanie czy trzeba jakoś usunąć tego keylogera czy po prostu wystarczy usunąć ten dll ?

dobra już nie ważne sprawdziłem czy mam key loggera  ^_^ 

Opublikowano

To już w końcu nie wiem czy pobierać czy nie ze względu na tego key loggera. Jak wygląda sytuacja?

-  War Rock - 

- PandoraMT2 -

Opublikowano

To już w końcu nie wiem czy pobierać czy nie ze względu na tego key loggera. Jak wygląda sytuacja?

ten hack nie ma keylogera bo sprawdzałem 

Opublikowano

Nie działa mi. Injectowanie zakończyło się sukcesem, lecz nie ma menu w grze. (mam win8)

-  War Rock - 

- PandoraMT2 -

Opublikowano

Nie działa mi. Injectowanie zakończyło się sukcesem, lecz nie ma menu w grze. (mam win8)

a uruchamiasz go na prywatnym serwerze unitedWar ? ;)

Jeśli nie działa Ci na privie to wyłącz anty wira i zaporę systemu i uruchom jako administrator  ;)

ps; hack na globalu nie dziala

Opublikowano

Nie ma to jak grać na hacku... rozpierdzielić każdy serwer.. wgle po co te hacki? hacków używają nooby po czym stają się jeszcze większymi nobami ;)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

osobiście  to mi to nie działa poprostu jakis fake  pozatym szkoda psuć tak zarąbistą gre tymi cheatami  

hahaha padłem :D   " osobiscie to mi to nie działa.. "    " szkoda psuć tak zarąbistą gre tymi cheatami " 

A probowałeś sam  o.O  a że Ci nie działa to mowisz że szkoda psuć... :unsure:

Opublikowano

osobiście  to mi to nie działa poprostu jakis fake  pozatym szkoda psuć tak zarąbistą gre tymi cheatami 

tak jak up

ps.UnitedWar to naprawde śmieciowy serwer nie pamiętam kiedy to było ale sam kochany GM podawał link do hacku,i on tylko leci na kase na nic więcej Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma to jak grać na hacku... rozpierdzielić każdy serwer.. wgle po co te hacki? hacków używają nooby po czym stają się jeszcze większymi nobami ;)

@janko1994 to przecież jest UnitedWar, serwer którego właścicielem jest nie kto inny jak Phantom - TradeMark... Nietrudno się domyślić, że ma na myśli tylko i wyłącznie pieniądze. Było tak, gdy prowadził InfinityWar, to dlaczego nie miałoby być tak i teraz?

@Migren z tego co słyszałem, Phantom zaczął "zabezpieczać" się przed powstającymi cheat'ami, więc mogą one chwilami nie działać.

Opublikowano

@janko1994 to przecież jest UnitedWar, serwer którego właścicielem jest nie kto inny jak Phantom - TradeMark... Nietrudno się domyślić, że ma na myśli tylko i wyłącznie pieniądze. Było tak, gdy prowadził InfinityWar, to dlaczego nie miałoby być tak i teraz?

Ah.. trademark.. to serwer zaraz zostanie wyłączony więc nie ma co nawet na nim grać :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...