Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF Astivia

Gość Teodor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skoro na forum jest teraz jakiś wysyp plików serwerowych to chciałbym Wam udostępnić pliki serwera Astivia wraz z bazą.

Download:

xxx

Skan:

7018314084703071218524.jpg

Nie wiem jak zrobić skan z widoczną nazwą pliku, bo szczerze to nigdy nie używałem antywirusa, ale jak ktoś zrobi to za mnie to nikt się nie pogniewa.

Pozdrawiam.

Client od @taki_niesmialy

xxx
Opublikowano

Z kiedy są te pliczki ?

Pliki zaraz po odpaleniu/zamknięciu serwera.

Opublikowano

Miałem wizję a w niej była masa serwerów na Plikach Astivi ... xD jeśli sie nie mylę pliki flourine ?  a raczej  on je skądś miał( wiadomo chyba ) ;d

@ topic pliki fajne miałem je juz jakiś czas temu  parę fajnych rozwiązań jest w nich niezły serwer by na tym postawił ale trzeba troche ogarnąć bo padaka ;p

Opublikowano

To są pliki cavisa/avintii?

Dzięki, przydadzą się.

www.mpcforum.pl/topic/1204731-astiviapl-dedyk-easy/

Miałem wizję a w niej była masa serwerów na Plikach Astivi ... xD

@ topic pliki fajne miałem je juz jakiś czas temu  parę fajnych rozwiązań jest w nich niezły serwer by na tym postawił ale trzeba troche ogarnąć bo padaka ;p

Szczególnie z LibBonowanie.so xD

Opublikowano

Prawie wszystko się zgadza ale mam jedno ale prezka jest z 10 maja 2014  a pliki są z   2013-10-12  czyli to sa czyste cavisa  i kilku rzeczy im brakuje do astivi 

Opublikowano

Ehh... Teodor chce pokazać swoją fajność.Pliki są stare bodajrze z 2012 pakowane w 2013.Trochę rzeczy w nich nie działa bo to nie astivia tylko cavis ;)To co jest tutaj w tych plikach od 2012 roku Wy nie macie do dzisiaj xD

Opublikowano

- Pliki z 2k12

- Nie Astivia, tylko Cavis

- BackDoor ON

Ps: Perm dla Teodora poprosze, Nixo te pliki robil w 2012 nie ma się czym podniecać Zegnam ozięble :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...