Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy skrypt na Ahri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj kupiłem Ahri. Z powodu że ta postać ma potencjał, postanowiłem ogarnąc jakiś skrypt by kierować goldy. Jakies propozycje?

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

elo tak, żeby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zainstalować ?  robię to tak jak z każdym skryptem i wgl się nie załadowywuje 

Opublikowano

Jeśli masz gotowy skrypt w postaci pliku .lua wklejasz plik do folderu "scripts", uruchamiasz BOLa zaznaczasz fajką skrypt w zakładce custom scripts i odpalasz grę.
Jeśli zamiast pliku masz podany jakiś "dziwnie wyglądający kod" skopiuj go w całości i w zakładce custom scripts kliknij new script, wklej kod który wcześniej skopiowałeś i zapisz oraz tradycyjnie zaznacz fajką :)

Opublikowano

Nie trolluj Marcoly tylko linkuj na PW 10kk gold please <3

ja nie żartuje, tylko moja ahri jest updatowana i obsługuje vpreda oraz proda O_x

Opublikowano

Marcoly... To jest twój skrypt? Propsy ziomuś. :3 

Działa dobrze, podlinkujesz swoje inne skrypty? Mam 90% championów i chcę sobie zrobić jakąś paczkę. (Nie będę udostępniał) <3 Ploose. 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Markoly przecież ta ahri jest c*****a, missuje wszystkie spellki na botach.

Weź się lepiej zajmij jakąś lepszą postacią a nie marnujesz czas na jakiś syf czemp.

@topic nie ma dobrego skryptu na ahri.

Opublikowano

Markoly przecież ta ahri jest c*****a, missuje wszystkie spellki na botach.

Weź się lepiej zajmij jakąś lepszą postacią a nie marnujesz czas na jakiś syf czemp.

@topic nie ma dobrego skryptu na ahri.

pewnie napierdalasz na prod a jest broken xD

Jc27XAY.png

Opublikowano

sorrki już mówię gdy tworze nowy skrypt zapisuje go jak w tym poradniku wchodze do gry mam tylko zielone napisy na chacie nic wiecej :/ 

Jakie k***a zielone napisy jak  mamy ci pomóc jak nie wiemy o co chodzi, daj ss.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...