Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] + i - Przy wejściu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Szukam Pluginu Dzięki któremu, gdy ktoś wchodzi na serwer pojawia się +, a wychodzi -.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

@up, miałem to... nie działało :D

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Hah, przez skrypty mi wywala Serwer :*

MKfY45t.png

Opublikowano

Zainstaluj ( Skript ) - plugin - dodaje wiele opcji do gier które możesz sam stworzyć.

Wpiszesz w google " jak dodać wiadomość przy wchodzeniu gracza na serwer MPC Forum"

Powinno być, lub coś podobnego wpisz ;)

Zbieram minusy! c;

Opublikowano

Chyba wiem co to skrypt ? Przy wszystkich skryptach mi wywala serwer :/

MKfY45t.png

Opublikowano

Można się dowiedzieć jaka linijka w confingu ? Czy trzeba W samym pliku .jar coś zrobić ?

MKfY45t.png

Opublikowano

@Up, KUŹWA... Już coś o nim pisałem -.-

MKfY45t.png

Opublikowano

Podobno też Essentials...

MKfY45t.png

Opublikowano

Nie pobieraj żadnych nowych pluginów/ nie rób żadnych nowych skryptów :)

Wystarczy, że w essentials znajdziesz linijke 369, żeby zmienić wiedomośc przy wchodzeniu na serwer i linijke 373, przy wychodzeniu z serwera.

Jeżeli masz co innego w tych linijkach to naciśnij "Ctrl+f" i wpisz:

custom-join-message

lub

custom-quit-message

Tam możesz zmieniać, co tylko dusza zapragnie...

P.S. jak dasz "none" to będzie ta normalna wiadomość :)

3522088333.png

No Nieźle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...