Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki launcher no-premium polecacie?

SonicZiom2012PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nie tnie się od launchera tylko od komputera, nie da Ci nic mając "najlepszy" launcher...

Opublikowano

Na starym pc to w minecrafta nie pograsz, a launcher służy tylko do pobrania gry oraz odpalania jej więc nie ma znaczenia jaki launcher weźmiesz. Ja polecam keinett.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

TeamExtreme to jedno wielkie gówno.. Serwer się dodaje odrazu do launchera tylko po to żeby go zareklamować. Nawet jak go usuniemy to i tak będzie się dodawał.Nie polecam.

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami - KeiNett.

Możesz bawić się z modami, a launcher jest prosty, bez zbędnych dodatków. 

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy jest Keinett bo na zuczu wywala albo banuje cie automatycznie na niektórych serwerach.

:-)

Opublikowano

Ja proponuje setcraft.pl dobry !

d5ea2ef187c3cf6c.png

Fan Realu

Posiadam kanał na youtube wraz z kolega

Gram w Minecrafta , League of Legends , Call of Duty 4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

keinett - prosty, ciekawy, pozwala wgrywać własne modyfikacje i bardzo duży wybór wersji minecrafta.

Szczerze odradzam ci zycza, z tego względu, że większość ciekawych modów, które dostępne są na nowsze wersje, u zycza znajdziesz co najwyżej na wersję 1.6.2, dlatego wole launchery z samodzielnym wgrywaniem modów.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...