Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyloger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś dostałem dziwny link na pewnym forum od pewnej osoby kliknąłem w niego i miałem coś pobrać oraz zainstalować więc tak to zrobiłem . Podczas instalacji postanowiłem przerwać ponieważ pomyślałem że tam może być keyloger , zrobiłem wszystko z jednego poradnika ( wpisałem w uruchom jakiś tam tekst chyba CMD ) wpisałem coś w jakimś oknie i przy nasłuchu są same 000000 zobaczcie sami . Moje pytanie czy wszystko jest tam dobrze .

Opublikowano

Sprawdź najpierw Start>Uruchom> wpisz "msconfig" i zakładka uruchamiane, ss tego co tam jest. Najlepiej przy okazji wyłącz tam wszystko (nie zawiera nic z plików systemowych) Co do CMD sprawdź PIDY po prostu.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Sprawdź najpierw Start>Uruchom> wpisz "msconfig" i zakładka uruchamiane, ss tego co tam jest. Najlepiej przy okazji wyłącz tam wszystko (nie zawiera nic z plików systemowych) Co do CMD sprawdź PIDY po prostu.

Możesz trochę jaśniej :P

A tu jest ten SS o który Prosiłeś 

Opublikowano

Możesz trochę jaśniej :P

A tu jest ten SS o który Prosiłeś 

attachicon.gifkeyloger 1.png

Jaki masz Windows? Napisz moze priv, nie chce spamować tutaj ;)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...