Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski lol

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem ustawiłem sobie polską wersję lola wszystko ładnie pięknie ale gdy wchodzę do gry to w tym lobby czasami są błędy bo jak ktoś pisze do mnie to nie widze tego po polsku tylko po angielsku a mam ustawioną wersję polską jak to naprawić ?

Bo czasami ktoś pisze na czacie F**K POLISH PLAYER,  MOTHERF**KERS i trochę mi tłumaczy bo już widzę po polsku jak ten sam gracz pisze 

Opublikowano

czy ty sobie zartujesz ?
typ pisze w grze po angielsku i masz problem ze nie ma tego po polsku
czlowieku nie wiem ile ty masz lat ale tak to nie dziala

"gry to w tym lobby czasami są błędy bo jak ktoś pisze do mnie to nie widze tego po polsku tylko po angielsku" panie wez sie

559871408459281904511.jpeg559871408459281904511.jpeg

xih3gEBG.png

Uczeń
Opublikowano

To chyba troll...

Jak ludzie do Ciebie piszą po angielsku to widzisz po angielsku, możesz sobie co najwyżej przetłumaczyć w google translate...

Opublikowano

To nie jest błąd.. :P Język gry masz po POLSKU, a gra nie tłumaczy Ci czyjego tekstu jak do Ciebie pisze... Chyba kolego nie wiesz jak działają takie gry. :)

Opublikowano

Witam mam pewien problem ustawiłem sobie polską wersję lola wszystko ładnie pięknie ale gdy wchodzę do gry to w tym lobby czasami są błędy bo jak ktoś pisze do mnie to nie widze tego po polsku tylko po angielsku a mam ustawioną wersję polską jak to naprawić ?

MISTRZ! <3

Topic: Ojj, pewnie błąd gry, często tak jest nawet u mnie!

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Ustawiając język Polski widzisz tylko nazwy itemów , słyszysz polskie głosy ale to co gracze piszą tego już nie tłumaczy .

Opublikowano

elo ziomek wiem że jesteś trollem nie oszukasz mnie przestudiowałem wszystkie książki o trollingu

@topic

Polski zmienia tylko wersję językową

Opublikowano

Ludzie.. pierwszy raz grasz w MMO?

Ja jeszcze nigdy nie widziałem by gra tłumaczyła to co anglik pisze na polski tobie i to co ty napiszesz mu po polsku na angielski.

KIEDYŚ może takie coś wprowadzą, ale chopie! Myśl!

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Po co odświeżasz skoro już ci napisali ,że to zmienia tylko wersje językową gry a nie tłumaczy tego co ktoś napisze po angielsku ?

Jak nie potrafisz angielskiego to możesz sobie kopiować do google tlumacza.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Po co odświeżasz skoro już ci napisali ,że to zmienia tylko wersje językową gry a nie tłumaczy tego co ktoś napisze po angielsku ?

Jak nie potrafisz angielskiego to możesz sobie kopiować do google tlumacza.

To było by mocne. Kopiować wyzwiska i wulgi do translatora ;D

Opublikowano

śmieszne naprawdę śmieszne, może z 4 lata temu bym się uśmiechnął chociaż. 

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...