Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna elo hell

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od paru dni nie mogę wygrać żadnego meczu w lidze legend, wygraną dnia odbieram już od paru dni i jakoś nie mogę wygrać powodem są gracze którzy nie umieją farmić i grać ciągle padają a jeżeli im coś nie odpowiada idą afk/troll jeżeli widzę że nie radzą sobie na linii idę im pomagać w miarę możliwości lecz gdy przychodzę nie reagują stoją i patrzą obecnie jestem w PLAT IV i chciał bym się wam zapytać czy też przechodziliście przez taki okres co ciągle przegrywaliście przez takich graczy ? 

2733514084569891232123.png8460814084569891232123.png

6466414084569891232123.png

Opublikowano

Myślisz że w diamencie / challengerze jest lepiej ?

naucz się cerrować farm lepiej roam na top/bot i do tego zrób sobie przerwe.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak Ty na bolu przegrywasz to JAK TY CHCESZ BYĆ LEPSZY?!

Oni grają uczciwie dlatego mają grosze staty od Ciebie, jakbyś nie grał na bolu też byś miał takie- wtedy byłbyś jednym z tych noobków :).

Jesteś po prostu za słaby, elo hell nie istnieje- nie możesz wyjść dlatego, bo tu się kończy twój poziom.

Było to wałkowane już tyle razy :(.

Opublikowano

Myślisz że w diamencie / challengerze jest lepiej ?

naucz się cerrować farm lepiej roam na top/bot i do tego zrób sobie przerwe.

roamie przy każdej okazji 

Jak Ty na bolu przegrywasz to JAK TY CHCESZ BYĆ LEPSZY?!

Oni grają uczciwie dlatego mają grosze staty od Ciebie, jakbyś nie grał na bolu też byś miał takie- wtedy byłbyś jednym z tych noobków :).

Jesteś po prostu za słaby, elo hell nie istnieje- nie możesz wyjść dlatego, bo tu się kończy twój poziom.

Było to wałkowane już tyle razy :(.

nie gram na bolu : <

Opublikowano

Graj duo, najlepiej mid+jungle. Nic nowego że w platynie siedzą najgorsze raki i k***y bez mózgu. W diamencie 4/5 jest to samo, największe szanse by wygrać to grać duo i przy tym samemu grać dobrze. 

Opublikowano

o.O, to niezbywały zbieg okoliczności, że wszystkie chempy z twojego match history to bolowe potwory xD.

Ale bez spamu:

Ja osobiście moje elo hell pokonałem niestandardowym pickiem.

Ciągle grałem mida/topa/supporta. Ciągle miałem jedną tą samą pule chempów (obojętne czy były w mecie czy nie).

Aż nagle spróbowałem tak z dupy ww w jungli, efekt? 100% win ratio z 13 zagranymi meczami.

W early nie jest aż tak silny, ale w late jest wykrywaczem błędów u enemy. Enemy nie zdąży ucieknąć/za blisko podejdzie to boom! Łapiesz z ulta i tf 4 vs 5.

Opublikowano

K***a mać. Kiedyś jak było się poniżej 1200 elo to było hell elo, a teraz już nawet ludzie platyne nazywają hell elo?? Czekam na czasy gdzie hell elo będzie w diamencie. Nie możesz sam wygrać? Graj z kolegą. Nie masz kolegów? Zrób przerwę sobie od gry.

mqdefault.jpg

Opublikowano

69fbdb417d149b4a0ff7c64701fe5edb.png

Kolejny koleś, który napierdala na BOL-u, nie potrafi się do tego przyznać i jeszcze narzeka na poziom w platynie. xDDD Nie potrafisz wygrywać gier nawet z BOL-em.. to nie jest gra dla ciebie. Śmieszny jesteś.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

post-618603-0-65106600-1408479893_thumb.png

nic dziwnego, że nie możesz wyjsc, ja siedze w plat 1 od ponad tygodnia i nie płacze.

pozatym jak jestes cebula i na bolu dla free jedziesz to wyżej nie zajdziesz

Opublikowano

Na BoLu i gry przegrywać... czyli nie masz mózgu. "Braindead". :< 

Ja jakoś easy carry w platynce.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Polecam mainować ADC albo znaleźć kogoś z diamentu 5 i grać z nim duo albo wyżej.

C*****y adc przegrana gra,tak jest zawsze.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

W platynie jest sieczka trollów, normalnych graczy, boosterów, ludzi którzy kupili konta itd. jeden wielki misz-masz. polecam znaleźć sobie partnera do duo i grać np. mid-jungle wtedy (jeżeli oczywiście wy gracie dobrze) macie duze szanse na wycarrowanie gry.

Opublikowano

Gracze ktorzy nie umeija farmic powiadasz? Najpierw spojrz na swoja farme. 

@ReLoUPL ty to serio jesteś jakiś inny SCREEN 1 21 MIN 125 FARMY W TYM POMAGANIE BOT LANOWI Z 10 RAZY : )

849391408479322840951.png

Kolejny koleś, który napierdala na BOL-u, nie potrafi się do tego przyznać i jeszcze narzeka na poziom w platynie. xDDD Nie potrafisz wygrywać gier nawet z BOL-em.. to nie jest gra dla ciebie. Śmieszny jesteś.

Nie gram na bolu : <

attachicon.gifmpc.png

nic dziwnego, że nie możesz wyjsc, ja siedze w plat 1 od ponad tygodnia i nie płacze.

pozatym jak jestes cebula i na bolu dla free jedziesz to wyżej nie zajdziesz

Po 1 może nie mam 12 lat tylko tak sobie ustawiłem żeby taki buraczek jak ty wszedł sobie na profil i zobaczył że mam 12 lat OMG ON MA 12 LAT !!

Na BoLu i gry przegrywać... czyli nie masz mózgu. "Braindead". :< 

Ja jakoś easy carry w platynce.

Nie gram na bolu 

Grasz jak gunwo elo pozdro 700. Nawet dr.bol nie pomoże 

No chyba ty randomie

Opublikowano

dobra opisze na szybko jak wygrać w platynie 

jak większość znajomych z platyny/diamentu mówi "w platynie wygra ten kto ma mniej kretynów w teamie" 

a najłatwiej wygrać tam grając duo a co do twojego stanu to polecam chwile pograć normale aby przełamać "lose streak" kanale lolwiki na yt (obecnie PieceOfYourPie ) możesz znaleźne filmik gdzie ładnie opisuje jak działa psychika człowieka i jak temu zapobiec wracając do platyny po przegranej rób sobie przerwę z 15-30 min i graj jak najczęściej niestety platyna jest taka liga gdzie można dojść mając sporo szczęścia a zerowe umiejętności wiec wystarczy grac i liczyć na szczęście (najpierw przełamując lose streak najlepiej na normalu) pozdrawiam adii 

Opublikowano

Platyna to nie elohell ale naprawdę ciężka liga do przejścia szczególnie pierwsza i druga dywizja. Sam jestem w platynie i mając serie do d5, którą przegrałem miałem taki lose strike, że spadłem do p3 i moje mmr było tak gówniane, że odejmowało po 20 coś a dodawało po 12-13. Zawsze moim problemem było skakanie po różnych pozycjach więc w końcu powiedziałem sobie, że będę mainowac mida. Wybrałem sobie picki w mecie, zagrałem po 1 normalu każdym z nich + wspomagałem się youtubem jeżeli chodzi o porady i później każdym pograłem po 10 rankedów żeby ogarnąć mechaniki. Teraz np. na takiej ahri czuje się z*********e pewnie i nie mam problemów z farmą, wiem jak dobrze wyjść z wymian itp,itd. Grając takim sposobem i duo z kolegą, z którym gram już bardzo długo (zrobił to samo z adc, ponieważ też nie mógł wyjść z platyny) wychodzimy z tej platyny w dosyć szybkim tempie.

Aha i znalazłem fajny post autora tematu :D

Ładnie opisane, tylko jak się włączy razer game booster to nie można bola używać kappa ; /

Opublikowano

Jeszcze ci dopowiem fajną taktykę, że : Najlepiej graj duo mid + jungle. Razem, po zrobieniu swojego reda, lecicie na enemy reda ( jesli enemy red jest od strony topa ) ( zależy od czego zaczął enemy jungler ) no i w tej 2:05 jest first blood dla nas. No a potem co te 5 min wardujemy jego buffy i ostatnio, lee sin z enemy teamu miał lizarda w 25 min :D Ogółem to jak zniszczycie tak junglera, to enemy jungler jest już zniszczony, a ty lub twój kolega nafeedowani :) 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

nie?

Dalej będzie mówił, że nie gra na bolu ^^

Nie narzekaj na ludzi w platynie, jesteś gorszy, jak grasz na tym czymś, a zwłaszcza jak nie możesz z tym wygrać ...

Btw, są lose streaki i win streaki, może trafiłeś akurat na lose streaka i się wyżalasz na ludzi, którzy są lepsi od ciebie?

@tohLOR

coś ci się chyba pomyliło, zapewne chodziło ci o to, że po zrobieniu naszego blue idziemy na ich reda a nie po redzie na reda;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...