Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam itemshop minecraft pod dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Kupiłem serwer dedykowany na ovh.pl za chyba 600zł i zrobiłem na nim serwer minecraft... a teraz szukam itemshopu, w którym będzie można kupować rzeczy z poziomu gry, a nie na stronie. Jestem w stanie wynagrodzić za taki sklep (nie chcę naruszać regulaminu (zakaz handlu), więc nie napiszę jak mogę wynagrodzić)

Opublikowano

zapytaj człowieka na stronie http://skrypty.zz.mu/  zrobi ci item-shop [Płatnie] Nie wiem czy jeszcze się tym zajmuje ale sprawdz.

Ps: Najpierw kupujesz maszynę a potem pytasz o item-shop patologia -.- [Wpierw robi się serwer na swoim komputerku do testów]

Opublikowano

ewentualnie możesz jeszcze zrobić komende /sklep i będą się wyświetlały info gdzie i co mają wysłać :D a co do is to nwm ale napisałem ci taką propozycję

Opublikowano

Ja bym ci mugl zrobic ItemShop jesli jestes zainteresowany czekam pod skype dawidex3351

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Do ItemShopu moge ci dac unban rangi i naprzyklad eq protection 10 i tez moge ci zrobic forum.

Do ItemShopu moge ci dac unban rangi i naprzyklad eq protection 10 i tez moge ci zrobic forum.

Podaj ip serwera

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

@RoxiPL

Mam takowy plugin napisz na skype; maniak1066

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

Podaj ip serwera

McKox.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...