Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Klawiatura - Uyeabane klawisze

lolos11

Pytanie

Opublikowano

Witam posiadam klawiaturę Gigabyte force K7 i nie po to płaciłem 130zł żeby teraz mi klawisze wypadały. W związku z tymi klawiszami napisałem do gigabyte czy obejmuje to gwarancja (klawisz wypadł 2 dni po dostarczeniu klawiatury) gdzie przez 1 dzień nie była używana, odpisali mi że nie obejmuje i żebym napisał do sklepu w którym to kupiłem tj. moreli, napisałem do działu obsługi klienta zajmujących się pytaniami odnośnie reklamacji a oni mi napisali żebym złożył reklamacje (j****a biurokracja) no dobra mniejsza oni też napisali że nie przyjmą bo to uszkodzenie mechaniczne a więc moje pytanie brzmi gdzie mogę to gówno naprawić ? Wypadł mi klawisz 'J' podniesione i źle wciskające się klawisze to strzałka w prawo 'z' oraz  'q' Co mam z tym faktem zrobić ? jestem skłonny zapłacić za naprawę... Klawiatura pracuje na mechanizmie nożycowym.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ich obowiązuje naprawa Tobie tej klawiatury, jeżeli jeszcze posiadasz gwarancję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...