Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używka do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję telefonu do 500zł.  Chciałbym aby sprawdził się nawet w bardziej wymagających grach. 

Wymagania:

- w miarę duży ekran,

- min. 1gb ram,

- aparat minimum 5mpx,

- dobry procesor,

Nie chcę chińczyków na które będę musiał czekać miesiąc... Proszę o rozsądne odpowiedzi. 

Opublikowano

Może lekko używana Moto G? Albo dość dużo używany Nexus 4?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przeglądałem trochę forum i widziałem że dużo osób poleca Moto G, aczkolwiek mnie strasznie razi w oczy to niewykorzystane miejsce pod ekranem i brak możliwości rozszerzenia pamięci. Chciałbym telefon w bdb stanie. Sprawdzałem Moto G na allegro i nie wiem czy dostanę mało używaną za 500zł.  Mógłbyś powiedzieć więcej na temat smartphona Motoroli? Co do Galaxy s2 muszę o nim jeszcze poczytać :) Czekam na inne propozycje ;)

Opublikowano

Przeglądałem trochę forum i widziałem że dużo osób poleca Moto G, aczkolwiek mnie strasznie razi w oczy to niewykorzystane miejsce pod ekranem i brak możliwości rozszerzenia pamięci. Chciałbym telefon w bdb stanie. Sprawdzałem Moto G na allegro i nie wiem czy dostanę mało używaną za 500zł. Mógłbyś powiedzieć więcej na temat smartphona Motoroli? Co do Galaxy s2 muszę o nim jeszcze poczytać :) Czekam na inne propozycje ;)

Telefon może nie jest piękny, ale jest dobry i wydajny. Do dyspozycji masz duży ekran w rozdzielczości HD, 4 rdzeniowy procesor i 1 GB pamięci RAM. Telefon działa na najnowszym, prawie czystym Androidzie. Co do SGS 2 do jest trochę stary.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No tak Moto G jest najlepszym telefonem z tej półki ale ma swoje niedociągnięcia w wyglądzie :/ 

A co myślisz o LG L9, 4X HD? L9 trochę słabsza ale 4X HD może nie taki jak moto g ale chyba nie najgorszy wybór? ;)

PS. Sorki za wcześniejszego posta wysłałem z konta brata :)

Opublikowano

na czym polega wysyłka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości? Wiem, że zaglądam do środka ale jak to nie będzie to, to nie płacę czy jak? :)

Opublikowano

Przecież jeżeli stan telefonu się nie zgadza z tym co podał autor na stronie to towar jest niezgodny z umową, no ludzie.. 

Przed kupnem telefonu wypytaj tylko MAILOWO dokładnie o telefon - czyli wady, jakie ma ślady po użytkowaniu i tak dalej. Wszystkie maile zachowaj a w razie wykiwania drukujesz i idziesz do rzecznika praw konsumenta po czym załatwiacie sprawę, ewentualnie składasz reklamacje samodzielnie. Poza tym nie ma czegoś takiego "przesyłka pobraniowa + dodatek sprawdzenia zawartości".. 

Przecież w sytuacji gdzie wysłał Ci przykładowy kamień nie dajesz pieniędzy kurierowi tylko wraca z towarem do włascicela a on pokrywa wszystkie koszty. Wyżej już opisałem co trzeba zrobić w przypadku wady której nie wykryjesz. 

Wraz z bratem pozakładajcie jeszcze więcej tych tematów. Poza tym istnieje opcja edytuj post. 

Skoro patrzysz głównie pod aspektem wyglądu to będziesz miał słabszy telefon. 

4X HD jest dobry, ale nie wiem jak wypada Tegra w akcji. 

lownfast

Opublikowano

Wraz z bratem pozakładajcie jeszcze więcej tych tematów. Poza tym istnieje opcja edytuj post. 

Skoro patrzysz głównie pod aspektem wyglądu to będziesz miał słabszy telefon. 

4X HD jest dobry, ale nie wiem jak wypada Tegra w akcji. 

Hmm... czyli jak on chce telefon od LG i chce zadać pytania związane właśnie z nim a ja chce np. od Motoroli to pytać o wszystko w jednym poście/temacie? Nie sądzę :) 

Tak jak pisałem już wcześniej:

Już tłumaczę. Początkowo tylko mój brat miał konto na tym forum i zakładałem tematy z jego konta (on czasami też coś tam udzielał się w jakiś postach  ;) ) Ale po jakimś czasie zaczęło go to denerwować więc założył mi własne konto i teraz jak coś piszę, zamknę zakładkę i wrócę do tego samego tematu to loguje mnie automatycznie na koncie mojego brata (korzystamy z jednego komputera, a on zaznaczył pewnie żeby go nie wylogowywało) Także przepraszam za te posty raz z jednego raz z drugiego ale sami widzicie  ;)Miałem zrobić z tym porządek ale już nie będę zaczynał  ;) Więcej się to nie powtórzy  :) 

Jestem od niedawna na forum więc mam chyba prawo być trochę nieogarnięty ;) A no i przy moim nicku widać chyba "Ochronny parasol" ? :)

Tegra podobno zrobiła z tego telefonu piekarnik.

Opublikowano
  • Sony Xperia L
  • LG L7 II [nie do końca spełnia wymagania, ale dobra maszyna, posiadam już od prawie roku, nie mam zarzutów.]

@escaperz.lordm och, ten temat jest związany z telefonem dla dziewczyny i do 160zł. :)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...