Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nawet mam, chcialem wykorzystac ale moj typ na taki nie pozwala :P

np. Wejscie do survival: kamienny korytarz, tak dlugi az bedzie ciemno. Gdy nie bedzie juz nic widac, zrob portal ale zeby go nie bylo widac, i skoncz go bardzo daleko w ->. Tak samo zrob w portalu na Lobby, efekt bedzie nie ziemski :D

//mr.DajLajka

P.S wejscie zrob nie z blokow tylko z powietrza :) Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi :D

Opublikowano

Macie jakiś pomysł na lobby na serwer PvP?

Hmm..Ja myśle że mapa powinna być otoczona wyskokimi górami zrobionymi Najlepiej WordEditem Lub VoxelSniperem , a na środku twierdza. Myśle że to ciekawy server nasza ekipa mogła by zbudować takaą mape za niewielką ofertę pod postacią reklamy . Jak coś napisz na PW

Opublikowano

Hmm..Ja myśle że mapa powinna być otoczona wyskokimi górami zrobionymi Najlepiej WordEditem Lub VoxelSniperem , a na środku twierdza. Myśle że to ciekawy server nasza ekipa mogła by zbudować takaą mape za niewielką ofertę pod postacią reklamy . Jak coś napisz na PW

juz napisałem

Lobby w wielkiej kuli i z tej wielkiej kuli drogi do innych mniejszych kul gdzie może być info

ps.

Szukasz jakiejś sieci dla swojego serwera pisz na pw

@lolekXD21 spoko napiszę

@topic czekam na dalsze propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...