Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobienie clienta tibi 8.54 POMOC

ARTXDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przerzucasz .spr, .dat, .pic do folderu z clientem do 8.54 pisałem ci to we wcześniejszym temacie.

Musisz jeszcze wykonać tą operację: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1243153-poradnikwlasna-grafika/

Nie proś o gotowca, nauczysz się czegoś.

@Edit

nie wiem czemu Ty chcesz przerobić tego klienta tak bardzo, bo na ich zwykłym kliencie też działa elfbot.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Boze nie chce go przerobic tylko pobralem klienta 8.54 otwieram go za pomoca elfbota otwiera mi sie okno z wono tak jak planowalem tylko ze jak sie probuje zalogowac pisze ze mam za stara wersje i musze pobrac z tibia.com i nwm co z tym zrobic ..

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

ip changer, musisz wklepać tam ich ip i port.

I Ty go przerobiłeś, więc nie wiem czemu piszesz 'Nie chce go przerobić'.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ktos mi pomoze jak wkleic to jakos ? bo pisze ze ta wersja jest stara i ze musze nowa pobrac z tibia.com i nwm jak wkleic ip wono i port i nawet nwm skad to wziac ;c ktos by pomogl lub dal juz gotowa tibie ?/

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru dawa Ci gotowca, powinieneś się samemu nauczyć i przestać spamować na forum.

port 7193, ip sam znajdź.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...