Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem kilka lat temu coda 4:Modern Warfare i dzisiaj chciałem zagrać lecz płyta jest zbyt poryswana i nie mogę jej zainstalować i mam pytanie co zrobic?

Opublikowano

Nie ma innego wyjścia jak pobrać z internetu grę i wpisać swój CD-Key i wszystko powinno działać normalnie.

Opublikowano

komputer czyta płytę tak, że jest wyświetlana w Moim Komputerze? jeżeli tak, to kliknij na ikonę ppm i otwórz, następnie zgraj wszystko i uruchom setup.exe

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Jak masz CD Keya, to w sumie nic nie będzie przeszkadzało jak pobierzesz z internetu. CD Key oryginalny, więc zero problemów.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Tak jak koledzy podpowiadają, niestety musisz ściągnąć z torrentów CoDa4, a prz instalowaniu po prostu wpisać klucz w instrukcji i wszystko będzie dobrze działało :) Nie wyłapiesz bana ani nic.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jak płyta jest na tyle dobra, że stacja ją widzi, to skopiuj jej zawartość do innego folderu, będzie to chyba szybsze niż pobranie z torrenta.A jak się nie da, to normalnie ściągasz coda z torrentów i przy instalacji wpisujesz klucz.Tylko możesz mieć problem z odpaleniem singla i będziesz musiał pobrać do niego cracka, ja tak mam mimo, że wpisałem orygialny klucz.

Opublikowano

Jak płyta jest na tyle dobra, że stacja ją widzi, to skopiuj jej zawartość do innego folderu, będzie to chyba szybsze niż pobranie z torrenta.A jak się nie da, to normalnie ściągasz coda z torrentów i przy instalacji wpisujesz klucz.Tylko możesz mieć problem z odpaleniem singla i będziesz musiał pobrać do niego cracka, ja tak mam mimo, że wpisałem orygialny klucz.

Oryginalny klucz nie sprawia że gra chodzi bez płytki :)

Opublikowano

Oryginalny klucz nie sprawia że gra chodzi bez płytki :)

No właśnie nie rozumiem tego.Multi normalnie chodzi tylko z singlem jest problem.Przecież płaci się za klucz a nie za kopie gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...