Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak szybko expić w multi snajperem

xlenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niewiem

Witaj :)

Moja taktyka:

Wbijasz na mapę "Kanały Noshahr"(najlepiej serwer HC z minimapą), na środku mapy(gdzieś w kontenerach) ustawiasz czujnik T-UGS*, weź broń najlepiej z tłumikiem(my fav♥ AS-Val) i trzepiesz mnóstwo fragów :D

*T-UGS pokazuje ludzi w pewnym promieniu(widzisz ich właśnie na minimapie)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jak ci tak źle idzie strzelanie to jakiekolwiek DMR/PDW celownik max. x4, jeep i latasz i zdobywasz flagi. Jak to ci się nawet nie udaje, to TDM na kanałach na normalu, bierzesz MAV, chowasz się i zdobywasz mnóstwo punktów.

Opublikowano

Jak nie umiesz strzelać to weź mava znajdź dobrą kampe i oznaczaj enemy :f jak będziesz mieć dużo medali chyba 6 to dostaniesz dog taga wielki brat paczy xD

Opublikowano

Są serwery "flag run" możesz na nich posiedzieć jedna taka runda bez idiotów którzy zabijają i bany wyłapują na rok to runda trwa około 1h ale pktów dostajesz mniejwięcej 40k + medali jakieś, można też użyć mava i czujnika ruchu t-ugs najbardziej moim zdaniem przydaje się czujnik na mapie metro są 2 dobre serwery 3,5k tickets można nieźle nagrzmocić punktów, ew. jeśli posiadasz as-val'a lub jakiś inny karabinek możesz grać w trybie TDM ale raczej polecałbym AS-VAL ponieważ jest wytłumiony co jest dużą zaletą.

Trenuj, im więcej będziesz grać tym więcej się nauczysz no ale w końcu jak chcesz tą snajperką nauczyć się grać to musisz zacząć zabijać co potem jak odblokujesz sobie wszystkie bronie? nadal będziesz chować się po mapie z czujnikiem?

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Ja tam nabijam punkty biorąc DAO z powiększonym magazynkiem i biegam miedzy kontenerami na kanałach w trybie hardcore.  Albo jak wyżej. Raz się załapałem na Pustyni Bandar jak ktoś wziął Apacha i latał z punktu do punktu. Nic nie robiłem i nawet do sklepu poszedłem i 30K pku na koniec xD

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Polecam grać sobie na większych mapach, gdzie snajper ma swoje pole do popisu i może zacząć strzelać do innych z daleka.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...