Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś do grania duo z L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś chcial Silver I gram syndrą na midzie oraz czasami tristana ADC ale zaznaczam że nie jestem PRO ELO ogar więc przydałoby się duo z kimś również na L # bądź Bolu mój nick BaQuSquad EUNE 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Również szukam kogoś do duo Q na poziomie +/- GOLD V. Gram praktycznie na każdej pozycji. Posiadam L# i chciałbym aby osoba druga też go posiadała. :)  Jak coś to PW.

Opublikowano

Witam z chęcią zagram z kimś duo najlepiej Platyna . Sam posiadam platynę 5  aktualnie 98 pkt wszystkie wbite z programem. Preferuję grę na topie głownie Ryze mam na nim dobre KDA . Potrafię również grać support  to był mój main oczywiście bez L#  więc  jestem mobilny. Gram na Eune. Pisać pw z chęcią zagram,powbijam dywizję z towarzyszem. Planuję w tym sezonie diament 5 grając duo jest to bardzo prawdopodobne

Opublikowano

s2+, eune, gram wszędzie - PW

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...