Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatek ;/ Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bola vip. Dopiero zaczynam uzywać tego bota, nie mam pojęcia o co w tym chodzi.. Używałem skryptu Beasty Syndra, tego vip i  koleś na lini mnie zniszczył, bo nie mam pojęcia o co chodzi w tym bocie. Mam normalnie farmić ręcznie i jedynie używać combo? A gdy nacisnąłem spacje to bot nie potrafi użyć ulti nie wiem czemu.. Proszę kogoś ogarniętego żeby mi wytłumaczył i pomógł ustawić najlepsze skrypty do carrowania plat 5. Będą plusy :)

Opublikowano

CassiopeiaDuCouteau, Syndra by honda7 i oczywiście ezEvade na unikanie skillshotów :3 Jeszcze XerathMehAIO

Dużo skryptów jest. Powiedz czym Ci się najlepiej gra.

Farmienie masz często pod X, zobacz pod lewym shiftem. Tam masz konfigurację skryptu. Syndra może nie odpalała ulta bo jest tak, że odpal go wtedy, kiedy zabije enemy.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o link do tego skryptu do Syndry by honda7?? Bo widziałem pare skryptów hondy i nie wiem, który jest najlepszy..

Opublikowano

Ok, mam ten skrypt do syndry i ezEvade. Coś jeszcze potrzebuję? Jeszcze interesuję mnie o co chodzi w skrypcie pod shiftem, cos tam lest cast ap, dead, max ap itd. Widziałem jeszcze jakieś prodiction, co to jest?

Opublikowano

Ok, mam ten skrypt do syndry i ezEvade. Coś jeszcze potrzebuję? Jeszcze interesuję mnie o co chodzi w skrypcie pod shiftem, cos tam lest cast ap, dead, max ap itd. Widziałem jeszcze jakieś prodiction, co to jest?

Ustawiasz na jakiej zasadzie ma wybierać cel do focusowania, najlepiej ustaw na "LessCast".

76561198053546969.png

Opublikowano

Powiem bardzo prosto

Prodiction - celowanie dla vipów

Vprediction - celowanie dla free userów

Jednak jak czytam komentarze, to mówią że Vprediction jest lepszy.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...