Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Sterowniki

Gotenksx

Pytanie

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział ale się zapytam. Witam. Od paru dni mam dylemat dotyczący sterowników. Ponieważ! Ostatnio wchodząc na pc zobaczyłem że na ikonce NVIDIA GeForce Experence jest wykrzyknik. Wchodzę i tam piszę że są do pobrania sterowniki. I oto pytanie. Opłaca lub należy pobierać te sterowniki?. Oraz. Czy po pobraniu tego sterownika nie będę musiał odinstalowywać tamtych?./

Za wszystkie odpowiedzi dziękuje :)

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro wszystko działa to nie musisz aktualizować. To że najnowsze nie oznacza, że najlepsze. Ja osobiście zawsze aktualizowałem tylko wtedy jak mi w lolu klatki spadały przez to, że sterownik był stary.

A nie trzeba odinstalowywać starych? I czy nie wybuchnie mi komputer potem? : D

Jak pobierzesz nowe to instalator sam to zrobi za Ciebie.

Tak oczywiście. Po instalacji masz godzinę, żeby rozbroić ładunek C4, który nagle pojawi się na płycie głównej.

Jeśli chcesz mieć o 10 fps wiecej to pobierz

Jakiś przykład w jaki sposób to działa? Gram w starą grę "mafia" i aktualizowałem sterowniki już chyba 3 razy odkąd w to gram i mam komputer i jakoś nie podniosło fps. Ciągle tyle samo. Halp ;x

Opublikowano

Ty nie rozumiesz słowa aktualizacja. 10 fps nie dosłownie ale to ma powiedzmy o 2% zwiększyć szybkość renderingu, czy zmniejszyć zacinki i to daje + parę fps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...