Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

drink66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na charze na którym boce dostaje znaki zapytania znaczy się błąd związany z nimi, a na charze którego nie boce nie dostaje wie ktoś o co chodzi?? Proszę o szybką odpowiedź bo nieoge grać :/

No od wczoraj dostaje dc tylko na charze którym boce na innych moge grać ile chce wie ktoś z czym to może być związane?? Prosze o szybką i konkretną odpowiedź...

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

sproboj z folderu z silkiem usunac Silkserrender. Powinno pomóc.

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Usunąłem nie pomogło:/ chciałem zrobić też tak jak pisze na innym forum z jakąś koligacją ale ja tego niemam chociaż mam procek dwurdzeniowy ^^

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Zrobiłem nawet format całego kompa:/ mam tylko silka i bota na kompie + potrzebne rzeczy żeby działało, ale dalej mam dc jak tylko zaatakuje jakiegoś mobka ^^

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Dobra prblem naprawiony ^^ wszystko przez loadera... tylko teraz mam pytanie czy jeśli wbijam z silkroad launchra oryginalnego to ten gameguard nie spowoduje że dostane bana ^^ bo dwie ban listy już przeszłem ale używając loadera niewiem jak będzie z normalnym odpaleniem silka ^^

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

glupie pytanie no, ale coz... za samego bota ma sie bana... znaczy mozna dostac... to tak jakby powiedziec... zaloze prezerwatywe, ale zrobie dziurke moze nie bedzie dziecka...

kup silki, a za nie avatar lub peta i z glowy...

500x209qlimax2006xr6.jpg
Opublikowano

Lol ja nie jestem głupi.... mam silki ^^ peta itp. ale moje pytanie odnosi sie do tego przez co odpalacie silka z agbotem przez loadera czy normalnie przez "silkroad online launcher" ^^

Cierpliwość jest cnotą.

• Dodaj nową pozycję...