Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie kont premium.

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanko. Czy opłaca się kupować założone już konta premium? Jak tak to co brać pod uwagę i co najszybciej robić po kupnie owego konta?

Opublikowano

Ja bym nie kupował takiego ponieważ może być kradziony i przez to możesz miec wiele nie przyjemności. Ja będę kupował ze strony producenta: minecraft.net :D. Wole wydać trochę więcej niż potem mieć doczynienia z Policją.

Opublikowano

Oczywiście, że nie. Na koncie zazwyczaj gra po xx osób, są zapisane pytania bezpieczeństwa, przez które nie masz możliwości zmiany hasła oraz skina. Tyle argumentów już powinno Ci wystarczyć.

Opublikowano

Nie jestem pewien, kupisz taki kod i później ci takie konto wygaśnie, najlepiej jakbyś sprawdził opinie, komentarze lub kupił na G2A, keye lub fabrykakluczy, czasem youtuberzy z kategorii minecraft organizują konkursy więc można się załapać ale szanse są niewielkie, ale warto spróbować :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Nie radze Ci kupywać kodów na allegro. Lepiej kupić przez minecraft.net :)

Pomogłem ? Daj LIKE :)

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...