Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiedźcie że kupiłem dobre słuchawki...

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim, kupiłem wczoraj słuchawki (jeszcze nie przyszły) gdzieś zobaczyłem że są dobre ale teraz wolę mieć pewność i chcę się was zapytać ;)

Czy wystarczą mi takie słuchawki do CS:GO, czasem trochę innych gier, czy na teamspeak3 mikrofon będzie spoko.

Link - http://www.mpcforum.pl/s/db1dd1c

Za pomoc B. dziękuje oraz dodam że słuchawki już są kupione, więc nie podawać mi nowych.

Opublikowano

Czołem wszystkim, kupiłem wczoraj słuchawki (jeszcze nie przyszły) gdzieś zobaczyłem że są dobre ale teraz wolę mieć pewność i chcę się was zapytać ;)

Czy wystarczą mi takie słuchawki do CS:GO, czasem trochę innych gier, czy na teamspeak3 mikrofon będzie spoko.

Link - http://www.mpcforum.pl/s/db1dd1c

Za pomoc B. dziękuje oraz dodam że słuchawki już są kupione, więc nie podawać mi nowych.

Jak kupione to zapytam się grzecznie: Po c**j ten temat?

Dojdzie, będzie Ci pasowało to git, nie będzie to trudno, kasa w błoto.

Do gier powinny być w porządku. Do słuchania muzyki średnio. Uważaj też, żeby ich nie rozpieprzyć, bo delikatna rzecz. Mikro do tsa wystarczy, ale pewnie szybko odpadnie, bo jeszcze bardziej delikatne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak zamawiałeś je za pobraniem to możesz nie przyjąć paczki, jak już zapłaciłeś za nie to możesz je oddać do 10dni bez podania powodu. Słuchawki nic nie warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...