Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ten rito odpie*dala?

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu EUNE leży czy co - rankedy off, nie idzie się zalogować do gry, czy to tylko u mnie?... Kur*a żeby taka ogromna firma jak Riot z zarobkami idącymi w setki milionów dolarów nie mogła zapewnić rzetelnych serwerów to jakaś parodia jest. Rozumiem jakieś jednorazowe wpadki, ale ku*wa szanujmy się to sie dzieje co chwila.

Opublikowano

Właśnie jestem w champion select w duoq z kolegą.. o co chodzi ?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wszystko działa, o co Ci chodzi? :P

To chyba coś u Ciebie.

Nawet można do kolejki dołączyć, więc chyba nie widzę jakichkolwiek problemów.

3skm4d.jpg

Opublikowano

Grając wczoraj rankedy, byliśmy z kumplem na duoq w lobby przez dobre kilka minut. Potem reconnect, to zlagowało całe lobby, gra nie startowała, tylko stanęła w miejscu. Po relogu na konto info z "Reconnectem" i nic ... 15 razy klikałem, dopiero po 28 mnie wybiło do gry od 00:00 jak wszystkich. RITO ma EUNE w d***e, bo Polska. #Rito #Kappa

Eune ostatnio łapie jakieś zwiechy na rankedach, i to nie jest winą użytkowników, lecz serwerów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Również miałam takie problemy, po rozegranej rozgrywce z chat'em nie chciało połączyć, znajomego również. Teraz widzę, że wszystko normalnie działa :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...