Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoloty - Chinole czy Ruskie :)

MPCwaRRior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się was zapytac a raczej co mi doradzicie, Chinole czy Ruskie :D Nie wiem kim mam grac i jaka nacja bedzie lepsza w przyszlosci (samoloty wysokiego tieru) ruskie podobaja mi sie pod tym względem że jak na niego siąde i dobrze trafie to pęka jak balon ale są mało zwrotne i ciągle przeciążenie przeciązenie ... Dziś zagrałem sobie Chinolami i tu zdziwko, siadam na kogoś i latam za nim do puki nie padnie -są dla mnie mega zwrotne. Mam dylemat przez to obie nacje są dla mnie bardzo dobre i nie wiem którą wybrac. Może wy rozwiejecie tą niepewność i powiecie co wybrac ( dlaczego tak dlaczego nie ). Proszę o pomoc i z góry dziękuje !

Opublikowano

Nie chińskie, tylko japońskie. Idź w rusków bo to bardzo prosta i przyjemna nacja dla nowicjuszy. A i odrzutowce też mają lepsze.

Opublikowano

Dzięki za info. Wybieram rusków, wytrzymam te przeciążenia i zwrotnośc. Japońce* to baloniki może i ładnie siedza na ogonie ale pare celnych pocisków i pękają. Ruskie łagi to łykają je na przekąske. Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam.

Opublikowano

Sam grałem i tym, i tym... Gdybym miał zacząć grać jeszcze raz to nie popełniłbym błędu z japońcami i od razu wybrałbym ruskie, a szczególnie bombowce

Opublikowano

Fakt, bombowce rosyjskie są wybitnie proste. Po prostu lecisz nad cel i zrzucasz 5 ton co potrafi zrobić każdy, a nie staranie się aby wykorzystać japońskie 20mm czy też wytrzymałość Boeingów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...